BODRUM
Giriş Tarihi : 12-09-2023 10:11

Themore Concept Bodrum’da Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazasını açtı

Themore Concept Bodrum’da Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazasını açtı

Themore Concept Bodrum’da Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazasını açtı

Banyo, mutfak dolapları, ray dolap, kapı ve dekorasyon alanında özgün tasarımlara imza atan Themore Concept, Bodrum'da ikinci mağazasını Konacık’ta açtı.  Aydın Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın yanı sıra bölgedeki mimarlar ve iş ortakları katılımıyla gerçekleşen açılışa ünlü sanatçı Fedon da şarkılarıyla eşlik etti. Themore Concept yaklaşık 1 dönüme yayılan, Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazasıyla; özgün çizgilerdeki geniş ürün yelpazesini, farklı ihtiyaçlara yönelik çözümlerini ve tasarım anlayışını daha geniş kitlelere ulaştıracak.

 

Mutfak, banyo, kapı, vestiyer, dolap, ray dolap, dekorasyon ürünlerini bir çatı altında toplayan Themore Concept, modern çizgisini ve kaliteli ürünlerini daha çok kullanıcıya ulaştırmak üzere; Bodrum’da ikinci mağazasını açtı. 
Themore Concept bayileri, bölgedeki mimarlar ve iş ortaklarının ağırlandığı mağaza açılışına Bodrum’un simgelerinden ünlü sanatçı Fedon da şarkılarıyla eşlik etti. Güçlü performansıyla dikkatleri üzerine toplayan şarkıcı, davetlilere keyifli bir Bodrum gecesi yaşattı. 
Açılışta mağaza yatırımlarıyla ilgili bilgi veren Orge Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel “Bodrum son yıllardaki gelişimi ve buradaki müşterilerimizin beklentileri sebebiyle bizim için önemli bir lokasyon. O sebeple Ortakent’teki mağazamıza ek Konacık’ta bir mağaza daha açarak ürünlerimizi ve sunduğumuz hizmetleri daha güçlü bir biçimde göstermekten ve geniş kitlelerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu mağaza aslında bizim vizyonumuzun bir göstergesi. Bu yeni mağazamız ve sabit mobilya sektöründeki projelerimizle sektöre ayrı bir bakış açısı kazandırdığımıza inanıyoruz” dedi.  
Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazası
Bodrum’un Konacık ilçesinde yaklaşık 1000 m2’lik alana sahip mağazada; 10 farklı banyo, 11 mutfak ve 15 kapı modeli aynı anda sergilenebiliyor. Ürün ve kullanım çeşitliliğini gösteren otel konseptli bir oda ve 5 farklı konseptte yaşam alanının sergilendiği mağaza, büyüklüğü ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor.
Bu mağaza yatırımı ile Türkiye’nin en büyük sabit mobilya mağazasını hayata geçiren Themore Concept, tasarımlarında estetiğin yanı sıra fonksiyonelliği de ön planda tutarak, evleri sadece daha şık değil, aynı zamanda daha yaşanabilir kılmayı amaçlıyor. Geniş ve modern tasarımıyla dikkat çeken mağaza, müşterilere mobilya alışverişini benzersiz bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyor.

AdminAdmin