MUĞLA
Giriş Tarihi : 12-07-2023 12:50

MGC’den üyeleri için bir anlaşma daha

MGC’den üyeleri için bir anlaşma daha

MGC’den üyeleri için bir anlaşma daha

Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC), üyelerinin yararlanabilmesi için Si-Ser İşitme Cihazları firması ile indirim anlaşmasına imza attı.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin, bünyesindeki üyelerinin yararlanabilmelerine yönelik gerçekleştirdiği sağlık indirim anlaşmaları sürüyor. Sağlık alanında daha önce de pek çok anlaşmaya imza atan Muğla Gazeteciler Cemiyeti, son olarak bir Türk firması olan Si-Ser İşitme Cihazları ile indirim protokolü imzalayarak, üyelerine yeni bir hizmette bulundu.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akbulut ile Si-Ser Muğla Satış Pazarlama Sorumlusu Arif Bayram Sözen arasında imzalanan indirim anlaşmasından Muğla Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin yanı sıra, üyelerin birinci derece yakınları olan anne, baba, eş ve çocukları da faydalanabilecek.

Anlaşmaya göre; Si-Ser firması tarafından yapılacak olan işitme testleri ücretsiz, testler sonucunda ihtiyaç doğması halinde işitme cihaz ve ekipmanlarının alımında ise, güncel piyasa bedeli üzerinden yüzde 25’lik indirim uygulanacak.

Anlaşma Muğla’nın Menteşe, Bodrum ve Fethiye ilçelerindeki şubelerinin yanı sıra, firmanın ülke genelindeki tüm şubelerinde de geçerli olacak.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti gibi köklü bir meslek kuruluşu ile işbirliği gerçekleştirmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Si-Ser Muğla Satış Pazarlama Sorumlusu Arif Bayram Sözen, basın dostu bir firma olduklarını, bundan sonraki süreçte de paydaş çalışmalarda bir arada olmayı istediklerini dile getirdi.

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut da, yerli ve ülke genelinde yaygın bir ağa sahip olan Si-Ser firması ile Cemiyet üyelerine yönelik yeni bir anlaşmaya imza attıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Muğla’nın en köklü basın meslek kuruluşu olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin değerli üyelerinin yararlanabilmeleri için sağlık alanında yeni bir protokole daha imza atmış bulunuyoruz. Daha önce özel hastanelerimizle imzaladığımız protokollerin yan sıra, diş sağlığı, kadın hastalıkları ve doğum gibi sağlık alanlarında hizmet veren özel polikliniklerle de üyelerimiz için indirim anlaşmaları imzalamıştık. Şimdi bunlara, işitme sağlığını da ekleyerek, üyelerimizin bir hizmetten daha faydalanmasını sağlamış oluyoruz. Gerek üyeye yönelik, gerekse farkındalık içeren çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Si-Ser firmasına ve yetkililerine bu anlamlı işbirliği için teşekkür ederim.”

AdminAdmin