FETHİYE
Giriş Tarihi : 29-05-2023 13:13

Seçim Zaferi Sabaha Kadar Kutlandı

Fethiye’de resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferle ayrılmasını vatandaşlar sabaha kadar coşkuyla  kutladı.

Seçim Zaferi Sabaha Kadar Kutlandı

AK Parti Fethiye ilçe  başkanlığında toplanan kalabalık, coşkulu bir şekilde davul zurna eşliğinde seçim zaferini kutladı.  Kent merkezinin bir çok noktasında da Türk Bayrağı, AK Parti Bayrağı ve MHP bayrağını araçlarına takan vatandaşlar kilometrelerce oluşan araç konvoyları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimden zaferle ayrılmasını kutladılar.

13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimden yüzde 52,16 oy oranı ile zaferle ayrılmasının ardından Fethiye’de de  vatandaşlar kutlama yaptı. Fethiye’de vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini sokaklarda kutlamalar yaparak sevinçlerini gösterdi. Araçları ile caddelerden geçen konvoya, bazı vatandaşlar da alkışlar eşliğinde destek verdi. İlçede polis ekipleri de kutlamalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.

Pazar Yerinde Toplandılar

13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimden yüzde 52,16 oy oranı ile zaferle ayrılmasının ardından bir çok noktada kutlama devam ederken, saat 21.30 civarlarında Cumhur İttifakını destekleyen vatandaşlar Patlangıç Kapalı Pazar yerinde toplandılar. Hoparlörlerden çalan müzikler eşliğinde eğlenen vatandaşların coşkulu kutlamasına AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer ilçe başkanı Mehmet Arıç , BBP İlçe Başkanı Harun Güler ve yaklaşık 10 bine yaklaşık eşlik etti.

Coşkulu kutlamada vatandaşlara ilk hitap eden MHP Fethiye  İlçe Başkanı Osman Cura, “Tarih yazmak için önce kahraman olmak lazım. Kahraman olmadan, tarih yazmaya kalkanlar Türk siyasi tarihinin karanlık mazilerine bir daha çıkmamak üzere gömülmüşlerdir. Eğer tarih yazacaksanız önce, Devlet Bahçeli gibi, Recep Tayyip Erdoğan gibi kahraman olacaksınız. Ondan sonra tarih yazma teşebbüsüne gireceksiniz. Kazanan Türk milleti oldu. Kazanan Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz oldu. Var olsun Turan birliğimiz. Hedef Kızılelma” diye konuştu.

“Daha İşimiz Bitmedi”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren herkese çok teşekkür eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ise, “Daha işimiz bitmedi. Yaklaşık 9 ay sonra yerel bir seçim daha yaşayacağız. Yarından itibaren bu seçimler için çalışmaya başlayacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Hep beraber birlik ve beraberliğimizi sürdürerek Cumhur İttifakını Fethiye Belediyesini kazanarak Fethiye’de de bayram havası yaşattıracağız” ifadelerinde bulundu.

“Kazanan Türkiye’miz Oldu”

Seydikemer  Belediye Başkanı Önder Akdenizlii se, “Bugün olduğu 2024 yılı seçimlerinde de bu davullar çalmaya devam edecek. 13’üncü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçimi kazanmasında destek veren  tüm yüreklere teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin kazananı İslam Coğrafyasıdır, Türkiye’dir ve mazlumlardır” ifadelerinde bulundu.

Coşkulu kalabalığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ise, “Bu seçimin kazanılması için hep birlikte gece gündüz çok çalıştık. Emek harcayan ve destek  veren herkesten Allah razı olsun.Bu seçim sürecinde Türk Devletine karşı olan tüm şer odakları hep birlikteydiler. Ama her ne hikmetse sonuçlar biraz önce açıklandı ve ortada kimse kalmadı. Bizim birlik ve beraberliğimiz Pazara kadar değil, mezara kadar. Bu seçimi herkes kazandı. Kaybeden yok. Kazanan 85 milyon vatandaşımız. Cumhurbaşkanımızın ve Cumhur İttifakımızın hedefleri vardı ve siz de bu hedeflerin ulaşması adına bize destek verdiniz ve pişman olmayacaksınız”  dedi.

AdminAdmin