YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 25-03-2024 23:41

SAATCI: VATANDAŞA VE PERSONELE BASKI TERS TEPER

SAATCI: VATANDAŞA VE PERSONELE BASKI TERS TEPER

 

 

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye yönetimininkendisine destek veren vatandaşlara baskı uyguladığını açıklayarak, "Elimizde whatsapp gruplarında nasıl baskı yaptığınız belgeler var." dedi.

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi'nde Halk Buluşması gerçekleştirdi. Meclis Üyesi adayları ile birlikte kendi döneminde yapılıp açılan Esenköy Sosyal Tesisleri'ne gelen Saatcı, salon girişinde meşalelerle karşılandı. Alkışlar eşliğinde salona giren Saatcı'ya katılımcıların ilgisi büyük oldu.

Konuşması sırasında Görkem Akdağ isimli bir vatandaşın işyerine astığı destek bayraklarının mevcut başkan tarafından söktürüldüğünü belirtmesi üzerine Saatcı, "Bunlar Sosyal Demokrat Değil, Sosyal Faşist" sözü ile karşılık verdi.

Seçimlere kısa süre kala mevcut belediye başkanı ve ekibinin vatandaşlara yönelik baskılarını artırdığını söyleyen Saatcı, 1 Nisan'dan sonra Fethiye'nin baskıcı yönetimden kurtulacapını açıkladı. Oluşturulan trol ordusu ile Saatcı'yı beğenen takip eden sosyal medya hesaplarının tek tek kontrol edildiğini, beğenme yapan personele baskı yapıldığını kaydeden Saatcı, ayrıca vatandaşlara zorla afiş ve bayrakları kaldırttıklarını da ifade etti.  Saatcı: "Afişi yerinden sökebilirsin. Baskı yapıp kaldırtabilirsin ama gönüllerden kimseyi kaldırtamazsın. Arkadaşa buradan tavsiyede bulunayım. Elimizde kurulan whatsapp grupları, belediyede çalışanlara nasıl baskı yaptıkları, nasıl mobbing uyguladıkları, muhtarlar vasıtasıyla oluşturdukları baskıların hepsinin bilgi ve belgeleri var. Bunların hepsiyle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Baskı ters teper." dedi.

AdminAdmin