MENTEŞE
Giriş Tarihi : 31-07-2023 13:48

ÖNDER BAŞKAN , DUR DURAK BİLMİYOR

ÖNDER BAŞKAN , DUR DURAK BİLMİYOR

ÖNDER BAŞKAN , DUR DURAK BİLMİYOR

Seydikemer’in genç ve dinamik Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hafta sonu mesaisine devam ediyor. Cumartesi gününü Seydikemer’deki programlara ayıran Başkan Akdenizli Pazar günü de Kavaklıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Kavaklıdere 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı.

 

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, bir yandan Seydikemer için gece gündüz çalışıyor bir yandan da vatandaşlarla bir araya gelip hem onların taleplerini dinliyor hem de gönül köprüleri kurmaya devam ediyor. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’den Belediye Başkanlığı görevini devraldıktan sonra gece gündüz demeden çalışan Başkan B. Önder Akdenizli, hafta sonları da dur durak bilmeden çalışıyor.

 

 

Başkan Akdenizli bu hafta sonunu da vatandaşlara ayırdı. Cumartesi günü Kadıköy, Alaçat ve Çaykenarı Mahallelerinde vatandaşların düğün ve nişan merasimlerine katılan Başkan Akdenizli, pazar günü de Kavaklıdere 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılım sağladı. AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça ve AK Partili İlçe Belediye Başkanları ile Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde düzenlenen Kavaklıdere 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Başkan Akdenizli, ata sporumuz güreşleri yaşatan Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’e teşekkür etti.

Güreşçilerin er meydanında kıyasıya mücadelesini izleyen Başkan Akdenizli, 27 Ağustos Pazar günü Seydikemer’de 30’uncusu düzenlenecek olan Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne de herkesi davet etti. Güreşler için Seydikemer Belediyesi olarak çalıştıklarını kaydeden Başkan Akdenizli, güreş etkinliklerinin 25 Ağustos Cuma ve 26 Ağustos Cumartesi günü ücretsiz halk konseriyle başlayacağını duyurdu.

DenizDeniz