SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 09-06-2023 18:10

BAŞKAN AKDENİZLİ, SEYDİKEMER'DE İŞ YERİ AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN AKDENİZLİ, SEYDİKEMER'DE İŞ YERİ AÇILIŞINA KATILDI

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “İLÇEMİZİ KALKINDIRACAK YATIRIMLARI DESTEKLEYECEĞİZ”         

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, insanı Süleyman Sayın’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyete geçirdiği iş yerinin açılışına katıldı.

Yatırım ve projelerle her geçen gün büyüyen ve gelişen Seydikemer’de yeni iş yerleri açılmaya devam ediyor. Seydikemer’in sosyal hayatına ve istihdamına büyük katkı sağlayan iş yerleri, Huzur Kenti Seydikemer’i cazibe merkezi haline getiriyor. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen ve birim müdürleri ile Cumhuriyet Mahallesi’nde iş insanı Süleyman Sayın tarafından açılan Sayınlar Parke’nin açılışına katıldı. Yoğun ilgi gören açılışta Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Fethiye ve Seydikemer’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri de yer aldı. Dualar eşliğinde açılan iş yerinin açılış kurdelesini Başkan Akdenizli, Süleyman Sayın ve STK Temsilcileri kesti. Açılışın ardından iş yerini gezen ve ürünler hakkında Süleyman Sayın’dan bilgi alan Başkan Akdenizli, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ile Seydikemer’in gelişmesi için çalıştıklarını ifade eden FTSO Başkanı Osman Çıralı açılışta yaptığı konuşmada; “Yeni içerik önemli. Seydikemer gelişiyor, güzelleşiyor, büyüyor. Bir şansımızda Yakup Otgöz. Seydikemer bir milletvekilli çıkardı. Tabi ki Önder Başkanım da burada. Sorunlarımızı hep birlikte belediye ile çözmeye çalışıyoruz. Başkanımızla çalışıyoruz” dedi.

Seydikemer’in her geçen gün büyüdüğünü, geliştiğini ve modern kent olma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden Başkan Akdenizli; “Bu iş yeri ülkemizin geleceğine, ilçemizin ekonomisine, bölgemizdeki inşaat sektörüne ciddi anlamda katkı sağlayacağını düşünüyorum. Seydikemer Belediye Başkanı olarak bölgemizde, ilçemizde bu tarz yatırımları sonuna kadar destekleyeceğiz. Açılışı gerçekleşen iş yerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin