MİLAS
Giriş Tarihi : 07-08-2023 15:13

Gazete Milas 20 Yaşında...

Gazete Milas 20 Yaşında...

Gazete Milas 20 Yaşında...

Bundan yirmi yl önce 7 Ağustos 2003 tarihinde yayın hayatına merhaba diyerek Milas Medya bünyesinde yazılı basınlar grubunda yer alan Gazete Milas 20. Yaşını kutluyor.


Gazete Milas yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren doğru,tarafsız ve objektif haberin adresi olarak sizlere ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor. Aradan geçen bu yirmi yılda, siz sevgili okurlarımızın ve takipçilerimizin destekleri yadsınamaz bir gerçek... 

 


Bunun için siz sevgili okurlarımıza ve takipçilerimize Milas Medya ailesi olarak hepinize sonsuz teşekkürler...


Milas Medya Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir yaptığı açıklamada; ‘’Medya ailemizin yazılı basın grubunda yer alan Gazete Milas’ın 20. Yaşını en içten dileklerimle kutluyor, bugüne kadar emek vermiş ve vermekte olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Gazete Milas, bölgenin nabzını tutmakla birlikte öncelik verdiğimiz değerlerimizden olan tarafsız yayın anlayışıyla büyüyerek yoluna devam edecektir.

 


Buradan gazetemizin 20. Yaşını kutluyor, nice yıllar diliyorum.’’


Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ta Gazete Milas’ın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak yayın hayatında başarılar diledi.


Biz de Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a bizi bu anlamlı günde yalnız bırakmayıp göstermiş olduğu bu ince davranış için teşekkür ediyoruz.

AdminAdmin