FETHİYE
Giriş Tarihi : 23-11-2023 10:11   Güncelleme : 23-11-2023 10:14

Karagöz "Tüm Öğretmenlerimizin Ellerinden Öpüyorum "

Karagöz


AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Özay Karagöz, yarın kutlanacak 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mesaj yayımlayarak, “Elleri öpülesi tüm öğretmenlerimizin güzel günlerini kutluyor, vatanımızın ve milletimizin daha yüksek seviyelere çıkması adına nice genç yetiştirme yolunda da kendilerine başarılar diliyorum” dedi. 
Belediye Başkan Aday Adayı Özay Karagözmesjaında şu ifadelere yer verdi; “Öğretmenlik; bilgi, tecrübe ve irfanla çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Bu yönüyle öğretmenler, eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır. Eğitimi yaygınlaştırmaya, kalitesini arttırmaya çaba harcarken, diğer taraftan da öğretmenlerimizin çalışma şartlarını iyileştirmeye de gayret ediyoruz. Türkiye’nin 2023, 2053, 2071 hedeflerini gerçekleştirebilmesi, ancak bilinçli, birikimli, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş nesillerle mümkündür. Bu nitelikleri haiz kuşakları yetiştirecek olanlar ise yine öğretmenlerimizdir. ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.’ ifadesinde tecessüm eden bir geleneğin temsilcileri olarak bizler, öğretmenlerimize şükranlarımızı borç biliriz.
Bizler öğretmenlerimizi her açıdan güçlendirmeye, onlara huzurlu ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamaya, özlük haklarında iyileştirmeler yapmaya, huzur ve refah içinde yaşamalarına büyük önem veriyoruz.
Geleceğimiz; memleketi, milleti ve millî iradeyi sahiplenecek gençlerle her zamankinden daha aydınlık olacaktır. Öğretmenlerimizin de bu büyük sorumluluğun bilincinde olarak, üstün bir vazife şuuruyla sevgiyi temel alarak, ülkemizin yararını gözeterek görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerine inanıyorum.
Bu düşüncelerle,  yurt içinde ve yurt dışında görev yapan tüm öğretmenlerimize emekleri, fedakârlıkları için teşekkürlerimi sunuyor,  Görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz başta olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum.
 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

AdminAdmin