MİLAS
Giriş Tarihi : 06-10-2023 15:21

Esnafı İsyan Ettiren Çalışma Ağır Ağır İlerliyor

Esnafı İsyan Ettiren Çalışma Ağır Ağır İlerliyor

Esnafı İsyan Ettiren Çalışma Ağır Ağır İlerliyor

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün, Hisarbaşı-Hocabedrettin ve Gazipaşa-Firuzpaşa mahallerindeki Belediye ve Uncular caddeleri ile bağlı sokaklarda yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları ağır ilerleyince esnafı isyan ettirdi. AK Mercan firmasının alanda günler sonra çalışmaya başlaması dikkat çekti.

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Milas Belediyesi çevresinde başlatılan yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları isyan ettiriyor.

Caddenin tamamen trafiğe kapandığı, Hisarbaşı-Hocabedrettin ve Gazipaşa-Firuzpaşa mahallerindeki Belediye ve Uncular caddeleri ile bağlı sokaklarda esnaf ulaşımsızlığın yanı sıra toz ve geciken çalışmalardan şikayetçi.

Hafta başında yeniden iş makinaları ve işçilerin girdiği alanda Ak Mercan firması tarafından doğalgaz alt yapısı döşeniyor. Yapılacak çalışmaların hızlanması konusunda destek isteyen bölge esnafı kent ulaşımı adına da alanın trafik akışını adeta kilitlediğini ifade ettiler.

Yapılacak çalışmanın tüm alt yapılarının ve sisteme uygun şekilde yapılarak uzun yıllar kente sorunsuz hizmet verecek hale getirilmesi bekleniyor.

AdminAdmin