FETHİYE
Giriş Tarihi : 30-01-2024 11:10

Yetkililer Asıl Görevlerini Unuttu

Yetkililer Asıl Görevlerini Unuttu


31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, Fethiye’nin yöneticileri tekrar başkan adayı olabilmek adına asıl görevini unuturken, alt yapı yetersizliği her an boy gösteren kentte kaçak binalar hızla türemeye devam ediyor. 
Fethiye’de kangren haline gelen kaçak inşaat mantar gibi türemeye devam ediyor. 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala, Fethiye’nin yöneticisi belediye başkanı Sayın  Alim Karaca  tekrar başkan adayı olabilmek adına asıl görevini unutmuşa benziyor. CHP’de Karaca’nın aday olup olmayacağı yılan hikayesine dönerken, fırsatı istifade etmek isteyen uyanık vatandaş ve müteahhitler ise seçim öncesini fırsat bilip mantar gibi bina yükseltmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz yılın yaz ayında kaçak villaların çokluğundan dolayı Fethiye’nin her mahallesinde alt yapı sorunu, elektrik ve su problemi vatandaşları büyük sıkıntılara sokarken, yetkililer yaşanan bu durumdan ders almamışa benziyor ve her nedense artık sessizliğini sürdürmeye devam ediyorlar.
Ayda yılda bir defa göstermelik de olsa kaçak binalara karşı savaş açtıklarını ve göstermelik bir binanın kıyında köşesinde yıkım yaptıkları görülen yetkililere sesleniyoruz. “Yeter artık görevinizin bilincine gelin. Dünyanın cennet köşelerinden güzel ilçemizi kaç yılda ne hallere getirdiniz. Bu memleket hepimizin. Kendi çıkar ve menfaatleriniz doğrultusunda bu güzel toprakları heba etmeyin”

AdminAdmin