MİLAS
Giriş Tarihi : 28-04-2023 11:36

Tan ve Karagöz Milas Gençlik Buluşmasına Katıldılar

AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Eylem Tan ve Ali Mete Karagöz, Milas Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşmasına katıldılar. Gençlerin soru ve görüşlerini dinleyerek cevaplayan adaylar, çözüm önerileri sunarak gençlerin taleplerine yanıt verdiler.

Tan ve Karagöz Milas Gençlik Buluşmasına Katıldılar

Milas Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşmasına katılan AK Parti Muğla Milletvekili Adayları Eylem Tan ve Ali Mete Karagöz, AK Parti olarak, gençleri her zaman önemsediklerini ve öncelik verdiklerini hatırlatarak, hayatın her alanında varlıklarıyla yolumuzu aydınlatan gençlerle gönül birliğiyle bağlıyız ifadelerinde bulunuldu.

Gençlik buluşmasında konuşan Eylem Tan, ‘’ Siz gençler sadece eğitimde, güvenlikte, siyasette, ticarette değil artık hayatın her alanında varlığınızla ülkemizin yolunu aydınlatıyorsunuz. Ülkenin kalkınmasında, ilerlemesinde daha özgür ve demokratik seviyelere ulaşmasında siz gençlerin en ön safta olduğunu görmek bizleri onurlandırıyor’’ dedi.

Buluşmaya davet edilen diğer Milletvekili Adayı Ali Mete Karagöz ise, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öz güveni yüksek, milli şuur ve karakter sahibi, nitelikli genç nesiller yetiştirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Karagöz, "Sizler gibi bende genç bir arkadaşınız olarak karşınızdayım. Bende sizlerin oturduğu o koltuklardan büyüklerimize sorular sorup kaygılarımızı paylaşıyordum. Şimdi karşınızdayım sorunlarınızı kaygılarınızı çok iyi anlıyorum ve biliyorum. Gençlerin bilhassa siyasette ülkenin kaderine yön veren karar mekanizmalarında yer almasına inandığım için Milletvekili adayı oldum. 15 Mayıs sabahı yarın değil hemen şimdi diyerek siz gençlerle birlikte Türkiye Yüzyılını kucaklayacağız’’ dedi.

Gençlik buluşmasında gençlerin sorularını da yanıtlayan adaylar, gençlerin yaşamlarını önemsediklerini ve gençlerin taleplerine cevap vereceklerini belirttiler. Gençlerin ilgiyle dinlediği buluşmada, adaylar gençlerin zorluklarını çözmek için çaba göstermeye çalışacaklarını ifade ederek, gençlerden destek sözü aldılar.

AdminAdmin