SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2023 13:31

Özay Karagöz '' Dünyada Gördüğümüz Herşey Kadın'ın Eseridir ''

Özay Karagöz '' Dünyada Gördüğümüz Herşey Kadın'ın Eseridir ''

Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Özay Karagöz 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Kadınlarımızın haklarını bir güne sığdırmak mümkün değildir. Kadınlarımıza saygı ve sevgimizi sunmalı, onların geleceğimizi inşa eden birer mimar olduklarını her daim hafızamızda tutmalıyız. Çünkü Milli Mücadelede cepheyi besleyen Nene Hatunlar, Kara Fatmalar ve nice sembol kahraman analarımız ve kadınlarımız bu toprakları bizlere vatan yapmışlardır.” dedi.

“DÜNYADA GÖRDÜĞÜMÜZ HER ŞEY KADININ ESERİDİR”

Karagöz, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nün aynı zamanda Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkının verildiği gün olduğunu da hatırlatarak şunları aktardı:

Aziz Türk Milletinin tarihinde kadınlarımız her zaman cesareti, azmi, fedakârlığı ve çalışkanlığı ile var olmuştur. Türk kadını, toplumun inşasında en temelde yerini almıştır. Kadınlarımızın anayasa ile haklarının güvence altına alınması ve siyasal alanda söz sahibi olması, ülkemizin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasına da çok önemli katkılar sağlamıştır. Kadınlarımız da eğitimden spora, sanattan bilime, ekonomiden siyasete kadar pek çok alanda başarılarını kanıtlamış, ülkemizi gururla temsil etmiş ve etmektedirler. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle; yaşantımız boyunca doğumdan, ölüme her anımızda varlıklarıyla onurlandığımız, desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen kadınlarımızın, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyor; tüm kadınlarımıza başarı, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyor, saygılar sunuyorum.
Sevgi, özveri ve merhametin simgesi kadınlarımıza saygılarımı sunarım.

AdminAdmin