SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 17-09-2023 17:34

MHP’li Arıç Yeni Dönem İçin Güven Tazeledi

MHP’li Arıç Yeni Dönem İçin Güven Tazeledi

MHP’li Arıç Yeni Dönem İçin Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Seydikemer İlçe Olağan Genel Kurulunda tek liste ile seçime giren mevcut  ilçe başkanı Mehmet Arıç, 191 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Seydikemer . Olağan İlçe Kongresi’ni 17 Ağustos 2023 Pazar günü gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mehmet Arıç, tek aday olarak girdiği Seydikemer İlçe Kongresi’nde yeniden seçilerek güven tazeledi.

Seydikemer Teras Restorantta gerçekleşen kongreye  MHP MYK üyesi, YSK Temsilcisi, Siyasi Etik Kurulu Sekreteri Av. Bahadır Alperen, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü,  geçmiş dönem il başkanı Mehmet Korkmaz, geçmiş dönem milletvekili adayları Özlem Balcı, Cengiz Çay,Kaan  Kürşat Gönül, Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Muhtarlar Odası Başkanı Mehmet Güven, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, mahalle muhtarları ve partililer katıldı. 
Saygı Duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrenin Divan Başkanlığını MHP MYK üyesi, YSK Temsilcisi, Siyasi Etik Kurulu Sekreteri Av. Bahadır Alperen yaparken yardımcılıklarını ise Mehmet Korkmaz, Cengiz Çay ve Kaan Kürşat Gönül gerçekleştirdi. 
Kongrede faaliyet raporum ve mali rapor delegeler tarafından onaylandıktan sonra  delegelerin oyunu alarak tekrar güven tazeleyen  Mehmet Arıç kısa bir konuşma yaparak, "Önce Ülkem' diyen bizler yaşadığımız bu güzel ilçeye en net şekilde anlatacağız ve elbette gayretimizin sonucunu da alacağız" diyerek yerel seçimdeki iddiasını ortaya koydu. 

Arıç, "Bu anlayışla oluşan yeni yönetimimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in iradesi neticesinde şartlar oluşursa önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olacak isimleri de içerisinden çıkaracaktır" diyerek gösterilen teveccühe teşekkür etti.
MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ise  “Hepiniz toyumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz 54 yıllık şan ve şerefle dolu ülkücü tavırların sergilendiği toy günümüz hepimize kutlu olsun. Herkese hayırlı olmasını temenni ederim”dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Seydikemer İlçe Başkanlığının yeni yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor;
Mehmet Arıç, Muharrem Çavdır, Ahmet Tokuç, İbrahim Aydın, Fatih Mergen, Nazmi Aydın, Erkan Böyükçotur, Çetin Yıldız, Hasan Pırtı, Bahattin Yanatma, Şakir Öğmen, Abdulkadir Karayel, Özay Çot, Akif Küçükünal, Hüseyin Güneş, Sabit Kaşlı, Abidin Karakuş ve Ramazan Avcı.

AdminAdmin