MİLAS
Giriş Tarihi : 23-01-2024 16:05

TMMOB’dan Meslek Büyüklerine Plaket

TMMOB’dan Meslek Büyüklerine Plaket


TMMOB Elektrik Mühendisleri Milas Temsilciliği, MİTSO Lokali’nde düzenlediği kahvaltı etkinliğinde, mesleğinde, 25-40 ve 50’nci yılını dolduran meslek büyüklerine birer teşekkür plaketi verdi.
TMMOB Elektrik Mühendisleri Milas Temsilciliği tarafından dün sabah MİTSO Lokali’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğine ilçedeki elektrik mühendisleri, eşleri ve basın mensupları katıldı.
Birlikte yapılan kahvaltının ardından Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Pala kısa bir konuşma yaparak, meslek temsilcilerinin bu tür etkinliklerle bir araya gelerek kaynaşmaları ve meslekle ilgili birçok konu hakkında görüş alışverişinde bulunma fırsatı yakaladığına dikkat çekti. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Pala, etkinliklerin sayıca ve farklı türlerde yapılmasının önemini belirtti.
Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 14. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Pala ve Oda’nın Milas Temsilciliği yönetimi tarafından mesleğinde; 25-40 ve 50’nci yılını dolduran meslek büyüklerine birer plaket takdim edildi.

AdminAdmin