SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 26-02-2024 16:21   Güncelleme : 26-02-2024 16:29

BAŞKAN AKDENİZLİ, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ


AKDENİZLİ, ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Uğurlu Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ve ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. 
31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Uğurlu Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret edip hayırlı işler diledi. 
Başkan Akdenizli’ye ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları, Cumhur İttifakı Teşkilatları eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdenizli, esnafın taleplerini dinledi. 
Burada bir açıklama yapan Başkan Akdenizli, Seydikemer için canla başla çalıştıklarını söyledi. Başkan Akdenizli; “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler zaten sürekli esnafımızla, vatandaşlarımızla bir aradayız. Bugün de hem mevcut meclis üyelerimiz ve meclis üyesi adaylarımızla esnafımıza hayırlı işler dileyip, taleplerini dinledik. Hemşehrilerimizin ve esnafımızın talep ve önerileri bizler için çok önemli. Onlardan gelen önerileri oldukça önemsiyor, taleplerini anında yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Cumhur İttifakımızla omuz omuza, gönül gönüle çalışıyoruz. Seydikemer’imiz için el ele, birlik beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Akdenizli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar, Akdenizli ve ekibine başarılar diledi. 


 

AdminAdmin