MİLAS
Giriş Tarihi : 14-06-2023 14:38

Jandarma Teşkilatı 184 Yaşında

Jandarma Teşkilatı 184 Yaşında


Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Kaymakam Mustafa Ünver Böke'nin Jandarma Teşkilatı'nın 184.kuruluş yıldönümü mesajı şu şekildedir;
1839’da kurulmuş olan, vatan topraklarının her bir noktasında, dağlardan sahillere kadar vatanımızın bölünmez bütünlüğünün korunmasında, Türk Milletinin huzur ve asayişinin temini, üstün bir vazife anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatı’mızın 184. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Jandarma, her zaman yurt, ulus ve Cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı; tevazu, fedakarlık ve feragat örneği bir kanun ordusudur.” Sözüyle Jandarma Teşkilatı’mızı en güzel şekilde ifade etmiştir. Gücünü yasalardan alan Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, eğitimli personeli, modern ekipmanları, disiplini, çalışma azmi ve görev ahlakı anlayışıyla Türk Milletinin huzur ve güveninin teminatı olarak emniyet ve asayişin sağlanmasına devam edecektir.
Jandarma Teşkilatı’mızın 184. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Kahraman Gazilerimizi minnetle anıyor, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Teşkilatı Mensuplarına muvafakkiyetler diliyorum.

AdminAdmin