SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 09-02-2024 18:19

BAŞKAN AKDENİZLİ, DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

BAŞKAN AKDENİZLİ, DEPREMZEDELERİ UNUTMADI


BAŞKAN AKDENİZLİ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE VEFAT EDENLER İÇİN LOKMA HAYRINDA BULUNDU
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Asrın felaketinin 1. Yılı dolayısıyla lokma dağıtımı yaptı. 
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği 6 Şubat depremlerinin 1. Yıl dönümünde hayatını kaybedenler Seydikemer'de dualarla anıldı. Yeni Camii önünde düzenlenen lokma hayrına Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Teşkilatı, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri ile Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan katıldı. 
Yeni Camii’de okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Başkan Akdenizli, hayatını kaybeden vatandaşlar için lokma dağıtımı yaptı. Lokmalar, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dualarla dağıtıldı. 
Lokma dökme sırasında vatandaşlar Başkan Akdenizli’ye büyük bir ilgi gösterdi. Başkan Akdenizli; “Geçtiğimiz günlerde Asrın felaketi olan 6 Şubat Depremlerinin seneyi devriyesiydi. Seydikemer Belediyesi olarak depremde hayatını kaybeden kardeşlerimizin anısına lokma dağıttık. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, geride kalanlara sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü afetten korusun” dedi.
 

AdminAdmin