SİYASET
Giriş Tarihi : 20-12-2023 11:27

ÇOBAN, AK PARTİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU

ÇOBAN, AK PARTİ YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU

Geçmiş dönem İyi Parti İlçe Başkanlarından Ziraat mühendisi Ali Fatih Çoban, Ak Parti Fethiye Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
İYİ Parti geçmiş dönem Fethiye İlçe Başkanlığında 3 yıl görev yapmış olan Ali Fatih Çoban, geçtiğimiz Haziran ayından yazılı bir basın açıklaması yayımlayarak İyi Parti’den istifa ettiğini duyurmuştu. Ziraat Mühendisi Ali Fatih Çoban’ın İyi Parti’den istifa etmesinin ardından nerede görev alacağı merak konusu olmuştu. Edinilen bilgilere göre; Ali Fatih Çoban, Ak Parti Fethiye Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Önümüzdeki günlerde ise Ali Fatih Çoban ve ekibine rozet takılacağı da öğrenildi. 
ALİ FATİH ÇOBAN KİMDİR?
Ali Fatih Çoban, 26 Kasım 1989 tarihinde Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Fethiye'de tamamladı. 2007 yılında Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Doku Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü kazandı. Bu bölümden 2012 yılında mezun oldu. 
Ali Fatih Çoban, 12 Ağustos 2013 tarihinde Fethiye Özyer Grup Merkez İdari Binada finans bölümünde görev alarak iş hayatına başladı. 2014 yılında Özyer Grup bünyesinde faaliyet gösteren Kuşadası Ramada Resort  Golf Otelde satın alma müdürü olarak görev yaptı. Askerlik vazifesini yerine getirmek için zorunu olarak Özyer Grup'tan ayrılarak 2016 yılında vatani görevini Balıkesir'de tamamladı. 
Ali Fatih Çoban, askerlik görevinin bitiminde girişimci davranarak ticarete atılmış ve kendi ofisini kurmuştur. Çobanoğlu Tarım Zirai İlaç ve Gübre Bayisi olarak ticari hayatına devam etmektedir. Eğitimci bir ailenin evladı olan Ali Fatih Çoban'ın ailesi aktif siyasetin içinde yer almıştır.

AdminAdmin