SİYASET
Giriş Tarihi : 06-12-2023 11:52

Tilkici'den Soydemir'e Ziyaret

Tilkici'den Soydemir'e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’i ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı aynı zamanda CHP Kurultay Delegesi Aydın Tilkici, faaliyetleri ile ilgili olarak Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’e bilgiler aktardı. Fethiye için yapabilecekleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Aday Adayı Tilkici, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek talepleri dinleyeceğini ifade etti. Başkan Soydemir, Tilkici’ye çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi. 
Ziyarette konuşan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Tilkici, “31 Mart yerel seçimler öncesinde, aday adaylığımız sürecinde düşüncelerini almak üzere Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret ettik. Fethiye için yapabileceğimiz çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi bizler için çok değerli ve sevdiğimiz bir insan. Sıcak karşılamalarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mehmet Soydemir açıklamasında, “Aydın Tilkici bizim hukukçu kimliği ile ön plana çıkan bir kardeşimiz. Aynı mahallede oturduk, komşumuzdu. İnşallah aday adaylık sürecinden adaylığa geçiş yapar. Çıktığı bu yolda kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

AdminAdmin