EĞİTİM
Giriş Tarihi : 20-01-2024 12:11

FETHİYE’DE 32 BİN 53 ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI

FETHİYE’DE 32 BİN 53 ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle Fethiye’de resmi ve özel okulda, 32 Bin 53 öğrenci ve 2 Bin 574 öğretmen yarıyıl tatiline girdi.
2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılının kapanışı ve karne töreni Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Şube Müdürleri Gönül Ertaş ve Ekrem Gürhan’ın katılımlarıyla Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlendi. Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen karne töreninde; Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve Şube Müdürleri öğrencilere karnelerini takdim etti. Kaymakam Ertaş öğrencilere; sağlıklı, mutlu vakit geçirecekleri güzel bir tatil dileyerek, başarılar diledi.
Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, karne töreninin ardından Fethiye’de 32 bin 053 öğrencimiz, 2 bin 574 öğretmenin yarıyıl tatiline girdiğini belirterek,” İlçemizde 32 bin 053 öğrencimiz, 2 bin 574 öğretmenimiz ile 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı birinci dönemini geride bırakarak yarıyıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Sevgili Öğrenciler; Bugün karne alarak yarıyıl tatiline başlıyorsunuz. Yarıyıl molasını dinlenerek, eğlenerek ve sevdiklerinizle vakit geçirerek değerlendirin. Böylece ikinci döneme enerjik başlamak ve motivasyonunuzu tazelemek mümkün olacaktır. Sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik eder, sevgiyle kucaklarım. Değerli Meslektaşlarım; Ders müfredatları yanı sıra okullarınızda yürüttüğünüz projeler; yaptığınız bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle dolu bir yarıyılı başarıyla tamamlamış olmanı haklı gururu içindesiniz. Emeğiniz ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim. Saygıdeğer Velilerimiz; Çocuklarımızın eğitim ve öğretim hayatı da bizlere duyduğunuz inanç ve verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Yarıyıl tatilini çocuklarımızla daha fazla vakit geçirmek için bir fırsat olarak değerlendirip birlikte yapacağınız etkinliklerle onların psikolojik ve sosyal gelişimleri için çaba harcayacağınıza eminim Sevgili öğrenciler sizlere, kıymetli velilerimize ve tüm meslektaşlarıma sağlıklı, mutlu, sevdiklerinizle hoşça vakit geçirdiğiniz güzel bir tatil diliyorum”dedi.

AdminAdmin