GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-09-2023 17:34   Güncelleme : 20-09-2023 17:44

Yılın Yerel IP Televizyonu “MUĞLATÜRK TV seçildi

MUĞLATÜRK TV’ye Büyük Gurur

Yılın Yerel IP Televizyonu “MUĞLATÜRK TV seçildi

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen ve Türkiye’nin en ünlü gazetecilerinin jüri üyesi olduğu geleneksel Anadolu Medya Ödüllerine layık görülen kişi ve kuruluşlar açıklandı. Muğla’da faaliyet gösteren Muğla Türk TV ‘Yılın Yerel IP Televizyonu’ seçildi. Serap Ülkü Özdemir’e ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sunacak. Özdemir yaptığı açıklama da “Bu gurur sadece bizim değil, doğru tarafsız haber isteyen tüm Muğla’nındır” dedi. 


Türkiye’deki basın ödülleri anlamında en prestijli ödüllerden birisi olan Anadolu Medya Ödülleri töreninin bu yıl 8’incisi düzenleniyor. Yavuz Donat. Hande Fırat, Mehmet Acet, Melik Yiğitel ve Ahmet Arpat gibi değerli gazetecilerin jüri üyesi olduğu organizasyonda ödüle layık görülen kurumlar titiz bir incelemeden geçiyor. Muğla’da faaliyet gösteren ve her zaman tarafsız, dürüst ve yenilikçi olmayı ilke edinmiş olan Timbir Ege Bölge Başkanı, Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir’in sahibi olduğu Muğla Türk TV’de ödüle hak kazandı  ‘Yılın Yerel IP Televizyonu’ ödülüne layık görülen Özdemir’e ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim edecek. 


Tören ile ilgili resmi web sitesinden açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği bu yılın jürisini tanıtırken aynı zamanda şu ifadelere yer verdi; ‘’Yavuz Donat. Hande Fırat, Mehmet Acet, Melik Yiğitel ve Ahmet Arpat gibi çok değerli gazetecilerden oluşan jürinin değerlendirmeleri sonucunda Yerel ve ulusal medyada ödüle layık görülen isimler titiz bir çalışmanın sonucunda belli oldu.’’


Muğla Türk TV Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir; ‘’8. Anadolu Medya Ödüllerinde Muğla Türk TV olarak bizi Yılın Yerel IP Televizyonu kategorisinde değerlendirip ödüle layık gören sevgili ve kıymetli jürimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu gurur sadece bizim değil, tüm Muğla’nındır. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan’a böyle saygın bir organizasyona imza atması nedeniyle de kutlarım.  Diğer kategorilerde başarı sağlamış meslektaşlarıma en içten dileklerimle tebrik ediyorum’’  sözleriyle ifade etti.

AdminAdmin