SİYASET
Giriş Tarihi : 15-11-2023 18:35   Güncelleme : 15-11-2023 18:38

Yılmaz "Hiç Bir Şeye İhtiyacım Yok"

Yılmaz

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz,  partisinin İlçe binasında davullu zurnalı eğlence eşliğinde kalabalık  bir toplulukla resmi olarak aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Aday adaylığı formunu doldurarak, AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı'ya teslim eden Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakı ortağı MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin izinde Fethiye' yi sosyal belediyecilik ile tanıştıracağım. Allahıma çok şükür maddi manevi hiç bir şeye ihtiyacım yok. Benim tek derdim doğup büyüdüğüm bu topraklara ve bu güzel şehrin insanlarına hizmetkarlık yapmak"dedi.


AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz,    resmi aday adaylık müracaatını yaklaşık 500 kişilik topluluk eşliğinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı'ya yaptı.
Parti binası önünde davul zurna eşliğinde toplulukla bir araya gelen Yılmaz, Fethiye’nin problemlerini ve yapmak istediği projeler hakkında bilgiler aktardı.
Yılmaz' ı aday adaylığı müracaatında eşi Ümit Yılmaz ve kızları Gülsu, Burcu ve Hazal da yalnız bırakmazken, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayları Turgay Öztürk, Özay Karagöz, bazı mahalle muhtarları ve çok sayıda  partili partisiz vatandaş katıldı.
Davul ve zurnalar eşliğinde ailesi birlikte oynayan aday adayı Keramettin Yılmaz, kısa bir konuşma yaparak neden aday adayı olduğunu açıkladı.
Yaklaşık 20 dakika süren konuşmada Fethiye için yapmak istediği çalışmalardan bahseden Keramettin Yılmaz, kendisinin maddi manevi hiç bir şeye ihtiyacı olmadığını vurgulayarak, "Benim doğup büyüdüğüm bu topraklara, bu güzel memleketin değerli insanlarına ve  bu kentin çocuklarına ve gençlerine sözüm var. Bu kente kazandırmak istediğim projelerim var.Ne kendi şahsıma, ne aileme, ne de bir yakınıma peşkeş çekmeyeceğim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin ve Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyin çizgisinde sosyal belediyeciliği Fethiye’ye kazandıracağım"
ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin