MİLAS
Giriş Tarihi : 29-04-2023 16:44

Kiriş Milas Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Kısa bir süre önce Milas İlçe Başkanlığına getirilerek yeni yönetimini oluşturan İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP Muğla 3’ncü sıra Milletvekili dayı Veteriner Mevlüt Kiriş ile Milas Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kiriş Milas Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

MHP Milas İlçe yönetimi ve Milletvekili Adayı Veteriner Mevlüt Kiriş, Milas Sanayi Sitesi’ndeki esnaflarla bir araya gelerek, seçilmesi halinde Muğla ile ilgili projelerini aktararak; “Ben bu kentte doğdum, büyüdüm ve yıllardır ekmeğimi bu kentten kazanıyorum. Elbette bu kente ve bu kentin insanına bir vefa borcum var. Dernek faaliyeti, veterinerlik ve meclis üyeliği ile bugüne kadar hizmet etmeye gayret ettim. Bundan sonra başta Milas olmak üzere tüm Muğla’ya, kentin gelişmesine ve Muğlalı hemşehrilerimin daha yaşanabilir bir yaşama kavuşması için çaba harcayacağım. Önce Yüce Rabbim, sonra da sizlerin desteğini istiyorum” dedi.

Yıllardır veterinerlik mesleği yanında Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Başkanlığı ve 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde MHP’den Belediye Meclis Üyeliği seçilen ve milletvekili adaylığı için meclis üyeliğinden ayrıldığını belirten MHP Muğla Milletvekili Adayı Kiriş; “Bir Yörük çadırında doğdum. Üniversite ve askerlik görevi için Milas’tan ayrıldım. Dolayısıyla bu iki kısa süreli ayrılığın dışında Milas’ta yaşadım, ekmeğimi bu kentten kazandım. Yaptığım her görevi büyük bir gururla yaptım. Elimden geldiğince bu kentin gelişimine ve Milaslılara hizmet etmeye çalıştım. Şimdi yeni bir görev isteği ile karşınızdayım.

Yıllarda gerek dernek başkanlığım ve gerekse meclis üyeliğimde bana çok büyük destek veren Milas halkına şükran ve vefa borcum var. İnanıyorum ki 1 Mayıs günü de başta Milaslı hemşehrilerim olmak üzere Muğlalılar bu Yörük kardeşine sahip çıkacak ve kendisini Ankara’da temsil etmem için bana yetki verecektir.

Çok genç yaşta bu dava ile tanıştım ve yıllardır dünya görüşünde bir sapma olmadan aynı çizgide yaşamımı sürdürdüm. Dün ülkücü olduğunu söyleyip bugün başka mecralarda istikbal arayanlardan olmadım. Şahsi çıkarım veya koltuk hevesim uğruna bu davayı satmadım. Birileri yıllardır görmezlikten geldiği Milas’a, kendi deyimiyle doğup büyüdüğü topraklara geldiğini, bir kez daha milletvekili olarak seçilip Ankara’ya gitmek istediğini söylüyor. Milliyetçi çizgisinden vaz geçmediğini söyleyerek, ülkücü kesim başta olmak üzere Milaslılardan oy istiyor. Ancak unuttuğu bir şey var ki o da bugün gittiği parti milliyetçi çizgiden çoktan uzaklaşmış, terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunu saklamayanlarla işbirliği yapan bir parti haline gelmesine rağmen hala milliyetçilikten söz ediyorlar. Biz vatan dedikçe, millet dedikçe, bayrak dedikçe onlar birilerine özgürlük dediler. Ülkeyi eyaletlere bölme projesini dillendirenlere destek verdiler. 5 yılda bir seçim zamanı geldiği bu topraklara yine gelip sizlerin desteğini isteyenlere elbette bu kentin insanı 14 Mayıs’ta gereken cevabı verecektir” diyerek sanayi esnafından destek istedi.

“SORUNLARINIZI BİLİYORUZ. ÇÖZÜM İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

Belediye meclis üyeliği yapması hesabıyla Milas’ın tüm kronik sorunlarını bildiğini belirten Milletvekili dayı Kiriş; “Bildiğiniz gibi ilçe teşkilatımız yeni oluştu. Genç, dinamik bir ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuz işbaşında. Bizlerin de seçilmesiyle aramızdaki diyalog ve işbirliği daha da güçlenecek, bizlere iletilen her sorun en kısa zamanda ilgili mercilere iletilecek ve çözümünün de takipçisi olacağız. Cumhur İttifakı yeniden ülkede iktidar olacak ve elde edeceğimiz meclis çoğunluğuyla Milas’ı, Muğla’yı hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

Milletvekili Adayı ile birlikte seçim çalışmalarını yürüten İlçe Başkanı Cüneyt Akar da, çok kısa bir zaman önce göreve geldiklerini ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarına başladıklarına dikkat çekerek; “15 Mayıs’tan itibaren Milaslılarla buluşacak ve birlikte bu şehrin sorunlarına çözüm üreteceğiz” diyerek, Milaslılarla buluşma takvimini 15 Mayıs sonrasına bıraktıklarını belirtti.

AdminAdmin