GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-09-2023 15:02

TİMBİR EGE BÖLGE BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

TİMBİR EGE BÖLGE BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

TİMBİR EGE BÖLGE BAŞKANI ÖZDEMİR’DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

TİMBİR Ege Bölge Başkanı, Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı ve Serap Ülkü Medya A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serap Ülkü Özdemir, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Başkan Özdemir; “Yeni eğitim öğretimin yılında tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dilerim!” dedi.

‘‘HER GÜN, YENİ BİR FIRSATTIR VE BAŞARI, AZİMLE ÇALIŞMAKTAN VE HER ZORLUĞU AŞMAKTAN GELİR.’’

Değerli öğrenciler, Sevgili Veliler ve Saygıdeğer Öğretmenler,

Yepyeni bir eğitim yolculuğuna daha başlarken, umutla dolu bir "Merhaba"nın zamanı geldi. 2023-2024 eğitim öğretimin başlangıcında büyük bir mutluluk ve gurur yaşanıyor. Sizler, bu yeni yılın başlamasıyla birlikte sayfalarınızı dolduracak olan, kendinize özgü hikayelerin yazarlarısınız.

Bu yıl, yeni bilgiler öğrenmek, yeni dostluklar edinmek ve büyümek için birçok fırsat sunuyor. Sizler, hayatın ne kadar değerli olduğunu ve öğrenmenin sonsuz bir yolculuk olduğunu keşfedeceksiniz. Her gün, yeni bir fırsattır ve başarı, azimle çalışmaktan ve her zorluğu aşmaktan gelir.

2023-2024 eğitim öğretim yılı, büyük başarılara imza atma zamanı yaratıyor. Birbirinize destek olarak, sevgi ve saygıyla yaklaşın ve her gün bir adım daha ileri gitmek için çalışın. Bu yılı en iyi şekilde değerlendirin, yeni bilgileri açık bir zihinle karşılayın ve hayallerinize ulaşmak için saklayın.

Yeni eğitim öğretimin yılında tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dilerim!

Sevgi ve saygılarımla.

AdminAdmin