MENTEŞE
Giriş Tarihi : 23-08-2023 12:09

ERAY ÇİÇEK, MENTEŞE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

ERAY ÇİÇEK, MENTEŞE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

ERAY ÇİÇEK, MENTEŞE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI DUYURDU

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, yayımladığı açıklamada Menteşe Belediye Başkan Aday Adaylığını duyurdu.

 


Çiçek yayımladığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Kurulduğu günden bu yana milletimizin refahı, birliği ve huzuru için kararlılıkla çalışan AK Parti, Türkiye’nin siyaset sahnesinde önemli bir değişimin ve dönüşümün sembolü olmuştur. Partimizin temel değerleri olan adalet, özgürlük, demokrasi ve milli ruhu, Türkiye’nin güçlü bir şekilde ilerlemesi için temel bir direksiyon görevi üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olarak gören partimiz, ülkemizin her bir köşesinde birlik, beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir.

AK Parti Menteşe Sancağı’nı, 01 Nisan 2020 tarihinde omzumuza aldığımızda “HERŞEY MENTEŞE İÇİN !.” düsturu ile Bismillah deyip çıktık bu yola. Bugüne kadar Gençlik kollarımız, Kadın kollarımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız ve tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte omuz omuza bu sancağı layıkıyla ve özenle taşımaya gayret ettik. Görev sürem boyunca, ilçemizin kalkınması ve refahı için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik.

İlk günden bu yana, tüm ekibimle tek bir hedef için çalıştık. Menteşe’mizi, haketmiş olduğu hizmetlere, refah düzeyine ve muasır medeniyet seviyesine ulaştıracak olan, AK BELEDİYE’ciliğini köylüsü-kentlisi, işçisi -emekçisi, genci-yaşlısıyla buluşturmanın Artık vakti Geldi...

MENTEŞE’yi tüm mahalleleriyle birlikte, en kısa sürede, Tarımı, Sanayisi, Turizmi, Eğitimi, Spor Etkinlikleri, Sanatsal etkinlikleri, Sağlık, Ulaşım, Teknoloji ve Altyapısı ile çok daha gelişmiş, çağdaş bir kent haline getirmemiz şarttır. Menteşe’yi, sadece nüfusu yoğun olan 2-3 mahalleden ibaret olarak gören zihniyet, yıllardır yerel yönetimin başında olmasına rağmen, maalesef Menteşe’nin sahip olduğu yüksek potansiyelin hala farkında değildir. Muğla gibi milyonlarca insanın uğrak yeri ve popülaritesi yüksek bir ilin, Merkez ilçesi olması hasebiyle Menteşe, “tüm mahalleleri ile birlikte”, bunları fazlasıyla hakeden ve başarabilecek bir ilçedir. Sadece park ve bahçe ile bu güzide kenti, hakettiği konuma getirmek maalesef mümkün değildir.

Ayrı ayrı herbir mahallesini, herbir sokağını, herbir caddesini yürüdüğümüz, bildiğimiz Menteşe’ye, çok daha güçlü ve çok daha verimli bir şekilde hizmetlerimizi yapmak, projelerimizi hayata geçirmek ve Menteşe’nin bilinirliğini arttırarak Dünya ile entegre olmuş gelişmiş bir ilçe haline getirmek için,

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru kararımı vermiş bulunmaktayım. Milletimizin tam olarak yanında, birlik ve beraberlik içinde, Genel Merkezimizin Yerel Yönetimler ve Teşkilat Başkanlığımızın sürecine bağlı kalarak Ak Parti Menteşe ilçe başkanlığı görevimden, gönül birliği ile almış olduğumuz karar sonucunda tüm yönetimim ile birlikte istifa etmiş bulunmaktayım. Ülkemize, Muğla’mıza ve Menteşe’mize hayırlar getirmesini diliyorum.

Görev sürem boyunca, birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanımıza, milletvekillerimize ve tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. AK parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık. Bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz."

AdminAdmin