SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 26-06-2023 11:40

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

BAŞKAN AKDENİZLİ, KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

SeydikemerBelediye Başkanı B. Önder Akdenizli bir mesaj yayımlayarak tüm İslam âleminin ve SeydikemerlilerinKurban bayramını kutladı.

Milli ve dini bayramların toplumsal birliğin ve beraberliğin hatırlandığı, millet olma duygusunun güçlendiği, küskünlüklerin sona erip kardeşlik duygusunun ön plana çıktığı müstesna günler olduğunun altını çizen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi, dirliğimizi daha da güçlü tutmalı, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşa bilmeliyiz. Kurban Bayramı’nda toplumsal ve kutsal değerlerimize sahip çıkmalı, gelenek ve göreneklerimizin geleceğe aktarılmasında vesile olmak için büyüklerimizi ziyaret etmeli, onların hal ve hatırlarını sormalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, sevdiklerinizle mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.”

 

AdminAdmin