SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 16-08-2023 15:57

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

SEYDİKEMER BELEDİYESİ TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ KAYITLARI BAŞLADI

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Seydikemer Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak ve çocuklara sağlıklı bir gelecek sunmak amacıyla ücretsiz Toplu Sünnet Şöleni düzenleyecek. Kayıt sürecinin başladığını ifade eden Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Toplu Sünnet Şöleniyle ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmayı, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmayı amaçlıyoruz” dedi.

Vatandaşların en mutlu günlerinde de en hüzünlü günlerinde de yanında olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde Toplu Sünnet Şöleni düzenlenecek. ‘Toplu Sünnet Şöleni’ için kayıtlar 16 Ağustos itibariyle başlarken son kayıt tarihi 23 Ağustos Çarşamba günü saat 17.00 olarak belirlendi. Yüzlerce çocuğun ücretsiz olarak sünnet ettirileceği şölende; çocukların sünnet kıyafetleri Seydikemer Belediyesi tarafından karşılanacak ve sürpriz hediyeler verilecek.

Seydikemer sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak ve çocuklara sağlıklı bir gelecek sunmak amacıyla ücretsiz olarak düzenlenen sünnet etkinliklerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Toplu sünnet için kayıt yaptırmak isteyen aileler, çocukları için Seydikemer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne başvurabilecek.

Başvuru esnasında ailelerden sünnet olacak çocuğun ve kendilerinin kimlik fotokopisi ve ikametgâh bilgileri istenecek. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların Seydikemer Belediyesi’nin (0252) 656 10 75 ile Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kasım Gürbüz’ün 0530 528 78 52 numaralı telefonunu aramaları belirtildi. Kayıtların tamamlanması ve sünnetlerin yapılmasından sonra ise belirlenecek tarihte sünnet şöleni gerçekleşecek.

SÜNNETLER DOKTOR KONTROLÜNDE YAPILACAK

Başvuruların tamamlanmasının ardından belirlenen tarihte çocukların doktor kontrolünde sünnetlerinin yapılacağını kaydeden Başkan Akdenizli; “Toplu Sünnet Şöleniyle ilçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmayı, çocuklarımızın ve ailelerimizin mutluluğunu paylaşmayı amaçlıyoruz. Sünnet Şöleni için kayıtlarımız başlamıştır. Detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen aileler belediyemizin (0252) 656 10 75 numaralı telefonunu arayabilir veya Sosyal Yardım İşleri Müdürümüz Kasım Gürbüz’ü 0530 528 78 52 numaralı telefondan arayarak bilgi sahibi olabilirler. Tarihini daha sonra açıklayacağımız şenliğimizde sünnet olan yavrularımız ile bir araya gelerek, onların güzel bir gün geçirmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin