SPOR
Giriş Tarihi : 04-07-2023 22:16

FURKAN ZENGİN İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

FURKAN ZENGİN İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ



Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, transfer çalışmaları kapsamında 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Zengin ile yeniden anlaşmaya vardı.
Geçtiğimiz sezon Muğlaspor’a  transfer olan Furkan, yeşil-beyazlı forma altında 26 maçta forma giyerken,1788 dakika sahada kaldı, 6 asist ve 2 gol kaydetti.
Furkan Zengin için Muğlaspor kulüp tesislerinde kulübün sosyal komite üyesi Kurtuluş Aktaş, futbol şube sorumlusu Abdullah Eskihisarlı ve futbol direktörü Ozan Özkan’ın katılımıyla imza töreni düzenlendi.
İmza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Furkan Zengin, ‘’Muğlaspor'a olan sevgim ve kulüple yaşadığım anılar benim için çok değerli. Muğlaspor formasıyla geçtiğimiz sezon ortaya koyduğum performansı daha da geliştirmek için çalışacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte uyum içinde çalışarak, kulübümüzü sahada en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu sezonda formamı gururla giyerek, sahada en iyi şekilde mücadele edeceğim. Tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin destekleri ve sevgisi şampiyonluk yolunda bizler için çok önemli. Birlikte harika bir sezon geçireceğimize inanıyorum’’ dedi.

AdminAdmin