MİLAS
Giriş Tarihi : 25-07-2023 21:44

Emzirme Kabini Annelerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Emzirme Kabini Annelerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Emzirme Kabini Annelerin Hayatını Kolaylaştırıyor

Milas Belediyesi’nin kent merkezindeki Şehir Parkı’nda konuşlandırdığı bebek emzirme kabini, bebekli anneler tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Milas Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde Şehir Parkı’nda hizmete aldığı bebek emzirme kabini, bebekli anneler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kentin en kalabalık parklarından biri olan Şehir Parkı’nda Milas Belediyesi tarafından yerleştirilen bebek emzirme kabini, annelerin hayatını kolaylaştırıyor.

Lavabo ve çeşitli ünitelerin bulunduğu bebek emzirme kabininde, anne-bebek sağlığına yönelik bilgilendirici broşürler de yer alıyor. 

Hayata geçirilen proje ile, anneler bebeklerini emzirmek ve hijyenik bakımlarını yapmak için yer aramak zorunda kalmıyor. Kabinin anahtarı, güvenlik dolayısıyla Park Kafe personellerinden temin edilebiliyor.

TALEBE GÖRE YAYGINLAŞTIRILACAK

Milas Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışını yansıtan bebek emzirme kabinlerinin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Güllüzar Aktaş, bebek emzirme kabinine talebin yüksek olması halinde kent genelinde yaygınlaştırılacağını ifade etti.

AdminAdmin