SPOR
Giriş Tarihi : 04-08-2023 11:04

Fethiyespor Genç Stoperi 1 Yıllık Kiraladı

Fethiyespor Genç Stoperi 1 Yıllık Kiraladı

Fethiyespor Genç Stoperi 1 Yıllık Kiraladı

Fethiyespor, dış transferde Ergene Velimeşe oyuncusu Galatasaray alt yapısında yetişen stoper Işık Kaan Arslan’ı bir yıllık kiraladı.


TFF 2.Lig Kırmızı Grup Takımlarından Fethiyespor Bolu’da hem yeni sezon lig hazırlıklarını sürdürürken hem de transfer çalışmalarını devam ettiriyor.


Lacivert Beyazlı kulüp başkanı Esat Bakırcı ve transfer komitesi üyeleri prensipte anlaştıkları ve kampta bulunan yeni futbolcularla da sözleşme imzalıyor. Fethiyespor Galatasaray altyapısında yetişen Sarıyer ve Ergene Velimeşe formaları da giyen 22 yaşındaki stoper Işık Kaan Arslan ile 1 yıllık kiralık anlaşma gerçekleştirdi. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı genç oyuncuları kadrolarına katmaya devam edeceklerini belirterek “ Galatasaray altyapısında yetişen Işık Kaan Arslan kiralık olarak takımımıza güç katacaktır. Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı mevkilere hocamızın önerdiği oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.


Bir süredir Fethiyespor takımı ile çalışmaları sürdüren Işık Kaan Arslan’da “ çok iyi bir aile ortamımız var. Fethiyespor’u bu sezon en üste taşımak için çaba göstereceğiz” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin