FETHİYE
Giriş Tarihi : 03-04-2023 14:08

Aday Adayı Özdemir Fethiye'de İftar Programına Katıldı

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Serap Ülkü Özdemir ve Lale Hira Dadaş, Fethiye'nin Cami Mahallesi'nde düzenlenen iftar davetlerine katıldılar. Program, iş insanı Habib Demir tarafından verilen iftar yemeği ile başladı.

Aday Adayı Özdemir Fethiye'de İftar Programına Katıldı

İftar sofrasına, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, İlçe Gençlik Kolları üyeleri ve Mahalle Başkanı Emine Maral da katılım sağladı.

Program, ezan ile birlikte iftarın açılışıyla başlayarak, sohbet ve çay ikramı ardından sona erdi.

Serap Ülkü Özdemir ve Lale Hıra Dadaş, bu özel sofraya davetleri için Habib Demir’e teşekkür ederek, iftar sofrasına katılım sağlayan konuklarla yaptıkları sohbette Fethiye’nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında da bilgi alışverişinde bulundular.

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Serap Ülkü Özdemir : ’’İftar sofralarımız bizim için önemlidir. Bu tür davetler, yemekler bir araya gelerek aile bağlarımızı güçlendirir. Türk örf ve ananelerinde bu tür geleneklerimizin devam etmesi açısından önemli buluyorum. Birlik ve bereberliğimiz önce sofralarımızda başladığı inancını taşıyorum. Tekrar Habib Demir’e, sofranın hazırlanmasında ve sunumunda yaptığı tüm ikramlar için ev sabine de çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

İftar sonrası, Serap Ülkü Özdemir ve Lale Hıra Dadaş, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz ve İlçe Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte çay içerek geceyi sonlandırdılar.

AdminAdmin