KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 26-01-2024 16:59

Tiyatro Oyunu Büyük Beğeni Topladı

Tiyatro Oyunu Büyük Beğeni Topladı


Milas Belediyesi kültür-sanat faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Düzenlediği etkinliklerle vatandaşların hem sanatla bütünleşmeleri hem de keyifli vakit geçirmelerini amaçlayan Milas Belediyesi birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı tiyatro oyunlarını izleyicilerle buluşturuyor.
Yasemin Yalçın Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen Her Şey Bedava adlı tiyatro oyunu Milas Belediyesi tarafından dün akşam Milaslı sanatseverlerle buluşturuldu. Oyuncu kadrosunda Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Eylül İlbey, Sertaç Akkaya ve Cenk Tunalı’nın bulunduğu iki perde şeklinde oynanan oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.
Sürekli yükselen hayat pahalılığı karşısında İtalya varoşlarında hem yaşama karşı hem de sisteme karşı mücadele veren iki işçi ailesinin kahkaha dolu komedisi olan ‘Her Şey Bedava’ oyununda ekranlardan tanıdığımız usta oyuncular Yasemin Yalçın ve İlyas İlbey’in sahne performansları büyük beğeni topladı. 
Milas Belediye Başkanvekili Cemil Zeybek’in de takip ettiği oyuna Milaslı tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. Oyun sonunda seyirciler tarafından ayakta alkışlanan tiyatro ekibine Başkanvekili Zeybek, çiçek ve plaket takdim etti.
Her Şey Bedava adlı tiyatro oyunu yoğun istek üzerine 25 Ocak 2024 Perşembe yani bugün saat 20:00’de tekrardan Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda izleyiciyle buluşacak.

AdminAdmin