MUĞLA
Giriş Tarihi : 22-07-2023 12:28

MİLLETVEKİLLERİ OTGÖZ VE METE’DEN MÜJDE

SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ C GRUBUNDAN B GRUBUNA YÜKSELTİLDİ

 MİLLETVEKİLLERİ OTGÖZ VE METE’DEN MÜJDE

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete; hayırlı olsun ziyaretinde bulundukları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya sağlık yatırımlarına ilişkin dosya vermişlerdi.

 

Sağlık Bakanı ile Muğla’ya yapılması planlanan yatırımları görüştüklerini belirten Milletvekilleri Otgöz ve Mete, taleplerin karşılanmaya  başladığını açıkladı.

 

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete  Seydikemer Hastanesi ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

 

Seydikemer Hastanemiz, 150 yatak  kapasitesi,  toplam kapalı alanı  32.564.47 m2  ile  hasta kabulüne başladı.

 

Ortalama sabit 200 bin  nüfusa, yaz aylarında ise 400 bin  nüfusa hizmet verecektir.

 

Son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılmıştır. Modern mimarisi ile  konforlu hasta ve muayene odaları ile hemşerilerimizin hizmetine sunulmuştur.

 

Seydikemer Devlet Hastanesi;   poliklinik hizmetlerini rahatlıkla  karşılayabilmesi  ve hasta mağduriyetinin önüne geçilmesi için   C grubu rolünden B grubuna yükseltildi.

 

Böylece;

24 saat esasına dayalı olarak dahili branş acil havuz nöbeti ve cerrahi branş acil  havuz nöbeti tutulabilmesi,

Bünyesinde en az II. Seviye acil servis ve II. Basamak yoğun bakım ünitesi olması kriterleri sağlanacaktır.

 

Kıymetli  hemşerilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz.

 

Her alanda  yatırımlarımız kesintisiz bir şekilde  devam edecektir.  Muğla’lı hemşerilerimize  sağlık alanında en modern  şartlarda hizmet verilecektir.  Hastanemiz  Seydikemer’li ve Muğla’lı hemşerilerimize hayırlı olsun.

 

Muğla Eğitim Araştırma Hastanemizin  Şehir Hastanesi Konsepti haline getirilmesi, yatak kapasitesinin 1.500’e çıkartılması  ve   Fethiye’ye 500 Yataklı yeni Devlet Hastanesi yapılması, doktor, hemsire ve sağlık personeli ihtiyacımızın karşılanması hususlarını da Bakanlık nezdinde  takip etmeye devam ediyoruz.

 

Muğlamıza kazandırdığımız hastanemiz  için Genel Başkanımız ve  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin KOCA’ya kıymetli  hemşerilerimiz  adına en kalbi teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.

AdminAdmin