SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 24-07-2023 12:16

SEYDİKEMER’DEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ; “DEVLET MİLLET EL ELE BURADAYIZ”

SEYDİKEMER’DEKİ YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI, SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Seydikemer’in Kumluova Mahallesinde başlayan ve kontrol altına alınan orman yangınını soğutma çalışmaları gecenin ilerleyen saatlerinde devam ediyor.

 

 

Seydikemer’in Kumluova Mahallesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı meydana gelen orman yangını ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde bulunan Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli gelişmeleri yakından takip ediyor.

 

 

Yangın söndürme çalışmasına karadan yoğun müdahale sürüyor. Karadan yaklaşık 350 kişilik ekip müdahale ederken, pikap, ilk müdahale aracı, arazöz, su ikmal aracı, dozer, greyder araçlarıyla yangın söndürme çalışmalarına destek olunuyor. Öte yandan Seydikemer’deki yangın söndürme çalışmalarına Kaş, Dalaman ve Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor.

 

 

Yangın söndürme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer ilçesi Kumluova Mahallesinde yangınla mücadelemiz devam ediyor. Seydikemer Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, tüm ekiplerimizle buradayız. Orman İşletmenin tüm ekipleri burada, Yaklaşık 70 civarında iş makinası, arazöz, tanker, greyder, dozer buradalar. Bunun yanı sıra yaklaşık 200 civarında orman işçisi ve 100-150 civarında da Belediyemizin çalışanlarıyla birlikte yangına müdahale ediyoruz. Devlet millet el ele buradayız. Seydikemer Belediyesi olarak da buradayız.” Dedi.

AdminAdmin