MİLAS
Giriş Tarihi : 14-06-2023 18:15   Güncelleme : 14-06-2023 18:38

Başkan Tokat gazetecilerin sorularını yanıtladı

Başkan Tokat gazetecilerin sorularını yanıtladı


Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas’ta görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Milas Belediyesi’nin sürdürdüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tokat, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediye bünyesinde işletilen Park Kafe-Restoran’da Milas’ta görev yapan gazetecilerle buluştu. Milas Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü çalışmaları basın mensuplarına aktaran Başkan Tokat, gazetecilerin ilçe gündemine ilişkin sorularını da yanıtladı. 
Milas’ın Türkiye’de en fazla mahalle sayısına sahip olan 10. ilçe olduğunu belirten Başkan Tokat, çok sayıda mahalle olmasına rağmen hizmetlerin eşit ve etkin bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.
İlçede sürdürülen altyapı çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Tokat, “Milas’ta başta doğalgaz olmak üzere birçok kurumun belki de tarihinde ilk defa koordinasyonla çalıştığı bir dönemdeyiz. Hangi kurum ne yapmak istiyorsa aynı anda yapmasını istiyoruz. Belediye olarak kurduğumuz koordinasyonun çok etkisi var. Doğalgaz, elektrik, su, telekom altyapı çalışmaları aynı anda yürüyor. Hiçbir kuruma çalışma noktasında engel olmuyoruz. Çünkü altyapı çalışmaları bittikten sonra Milas yeniden toparlanacak.” diye konuştu.
Çok sayıda gazetecinin katıldığı basın toplantısı, ilçe gündemine dair sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

AdminAdmin