GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2024 19:04

MÜDÜR AKBUDAK BODRUM’A VEDA ETTİ

MÜDÜR AKBUDAK BODRUM’A VEDA ETTİ

Bodrum Müftülüğü Personel Şube Müdürü Ahmet Akbudak düzenlenen personel toplantısıyla birlikte Bodrum’a veda etti.

Bodrum Deniz Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Personel Toplantısı Görme Engelli Tayfun Cura’nın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Bir yılı aşkın süredir Yokuşbaşı Camii İmam Hatibi Necmettin Tunçtürk’ten Braille alfabesi ile Kuran eğitimi alan Cura, azim ve gayretiyle din görevlilerinin takdirini topladı.

Toplantıda Başkanlık’tan gelen talimatların değerlendirilmesinin ardından beş yılı aşkın süredir Bodrum Müftülüğü Personel Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken Kocaeli ili İzmit İlçe Müftülüğü’ne tayini çıkan Müdür Ahmet Akbudak din görevlileriyle vedalaştı.

Geçtiğimiz cuma günü Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii’nde son kez cuma vaazına çıkarak merkezi sistem üzerinden gerçekleştirdiği sohbet sonrası ilçe halkıyla helalleşen Müdür Akbudak bu kez mesai arkadaşlarından helallik istedi.

İlçede bulunduğu süre zarfında çok güzel hizmetlere tanıklık ettiğini belirten Müdür Akbudak “ Bodrum’daki görev sürem zarfında çok güzel anılar, birbirinden değerli dostluklar biriktirdim. Hoşgörüsüyle, muhabbetiyle ve tabii ki hayırlı hizmetlerimize içtenlikle destek olan sizleri ve güzel Bodrum’umuzu hiçbir zaman unutmayacağım. Haklarınızı helal edin, Allah’a emanet olun” dedi.

İzmit Müftülüğü Şube Müdürü olarak atanan Akbudak, önümüzdeki günlerde ilçemizden ayrılarak Kocaeli’ndeki görevine başlayacak.

AdminAdmin