FETHİYE
Giriş Tarihi : 19-12-2023 16:59

KÖKTEN, PAZARCI ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

KÖKTEN, PAZARCI ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ


ADAY ADAYI KÖKTEN,SALI PAZARINI GEZDİ
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten,  Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Büyük bir ilgi ile karşılanan Aday Adayı Kökten, göreve seçilmesi halinde  kapalı Pazar yeri çalışmalarına başlayacağını belirterek,” Göreve seçildiğimiz takdirde yapılabilecek çalışmalar hususunda değerlendirmelerde bulunuyoruz. Bizler de kapalı bir pazar yeri kazandıracağımızın sözünü verdik. Çadır sorununu ortadan kaldıracağız.” dedi.
 Pazarları ziyaret ederek  pazarların mevcut durumu ve pazar esnafının sorunları hakkında bilgiler alan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Salı Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaflar ve vatandaşlarla sohbet etti. 
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Salı Pazarı’nı ziyaret ettik. Esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Göreve seçildiğimiz takdirde yapılabilecek çalışmalar hususunda değerlendirmelerde bulunuyoruz. Bizler de kapalı bir pazar yeri kazandıracağımızın sözünü verdik. Çadır sorununu ortadan kaldıracağız. Bununla ilgili gereken çalışmaları da en kısa sürede yapacağımızı ifade ettik. Pazar yerinin tüm sorunlarını gidereceğiz. Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin