GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-08-2023 20:29

KADEM METE'NİN ACI KAYBI

KADEM METE'NİN ACI KAYBI

KADEM METE'NİN ACI KAYBI

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete'nin yengesi, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete’nin annesi, Keriman Mete hayatını kaybetti. 

Rize'nin İyidere ilçesi belediye başkanı Saffet Mete'nin annesi, AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete'nin amcasının eşi Keriman Mete uzun zamandan bu yana tedavi gördüğü rahatsızlığına yenik düşerek hayatını kaybetti. 

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile toprağa verilen Mete'nin cenaze merasimine önceki dönem Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Trabzon Milletvekili Sayın Adil Karaismailoğlu, önceki dönem İçişleri Bakanı Erzurum Milletvekili Sayın Selami Altıok, Rize Valisi Sayın İhsan Selim Baydaş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu, Trabzon Milletvekili Yıllmaz Büyükaydın, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sayın Sezgin Mumcu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Sayın Muhammet Avcı, Rize Milletvekili Sayın Harun Mertoğlu, Rize İl Başkanı Sayın Hikmet Ayar, Rize Beldiye Başkanı Sayın Rahmi Metin ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı

Mete sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi : 

 

 

Acı günümüzde bizlerle beraber olan, arayan mesaj atan herkese teşekkür ediyorum. Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin.

Muğla Türk ailesi olarak merhume Keriman Mete'ye Allahtan rahmet, milletvekili Kadem Mete ve yakınlarına da sabırlar dileriz.

AdminAdmin