SİYASET
Giriş Tarihi : 08-12-2023 17:10

ADAY ADAYI KÖKTEN,”SEÇİLİRSEM ÖLÜDENİZ HAVA OYUNLARINI DAHA PROFESYONEL YAPACAĞIZ”

ADAY ADAYI KÖKTEN,”SEÇİLİRSEM ÖLÜDENİZ HAVA OYUNLARINI DAHA PROFESYONEL YAPACAĞIZ”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’yı ziyaret ederken, Ölüdeniz Hava Oyunlarının THK ile işbirliği içinde yapıldığını, Fethiye Belediye Başkanı seçildiği taktirde, “Hava oyunlarını daha profesyonel gerçekleştirip tüm dünyaya Ölüdeniz ve Fethiye’yi daha iyi tanıtacağız. “ifadelerinde bulundu.
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Dünya Sivil Havacılık Günü nedeniyle THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’ya çiçek sunup, bugüne kadar yaptıkları çalışmalarında desteklerinden dolayı teşekkür etti. AK Parti’den Belediye Başkan Aday adaylığı sürecindeki çalışmalar hakkında da Özkaya’ya bilgiler aktaran Kökten, başkan seçildiği takdirde tüm STK’lar ile diyalog halinde olacağını belirterek, Ölüdeniz hava oyunlarının çok daha profesyonelce gerçekleştirileceğini söyledi. THK Şube Başkanı Özkaya, Kökten’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “Dünya Sivil Havacılık Günü dolayısıyla THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’yı ziyaret ettik. Başkan Özkaya ile Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifimizin de destek verdiği Ölüdeniz Hava Oyunları Festivallerinde uzun süre beraber çalıştık. Birçok STK’da hizmetler ettik. Kendisiyle çalışmaktan her zaman mutluluk duydum.” Diye konuştu.
Türk Hava Kurumu Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya ise, “Böyle bir günde THK’yi  düşünüp ziyaret ettiği için Muhammet beye teşekkür ediyorum. Kendisini iyi tanıyorum yıllarca beraber çalışma fırsatımız oldu. Çıktığı bu kutlu yolda da kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin