YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 24-03-2024 14:10

Salih Önel, “Benim Arkamda Goca Milas Var”

Salih Önel, “Benim Arkamda Goca Milas Var”


Adalet Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Salih Önel, Atapark meydanında miting yaparak vatandaşa lokma ikram etti. Projelerini tek başına vatandaşa anlatarak broşür dağıtan Önel; “Gelin 31 Mart günü beni seçin diğer adaylara 1 Nisan şakası yapalım” dedi. Önel ayrıca tek kişilik dev miting şeklindeki yorum yapanlara da; “Benim arkamda Goca Milas var” diyerek cevap verdi.
Adalet Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Salih Önel, Atapark meydanında tek başına miting yaparak yoldan geçen vatandaşlara projelerini anlatıp, lokma ikramında bulundu.
Tek başına gerçekleştirdiği mitingin ardından Haber Milas’a konuşan Önel; “Lokma ikramının yanı sıra projelerimi anlatıp, broşürlerimi dağıttığım bir miting oldu. Vatandaşın ilgisi de yoğun oldu. Tek kişilik dev miting yapıyorsun diyerek yalnız olduğumu ifade ediyorlar. Fakat bilmedikleri önemli bir şey var, benim arkamda ‘Goca Milas’ var diye konuştu.
“DİĞER ADAYLARA 1 NİSAN ŞAKASI YAPALIM”
Vatandaştan 31 Mart seçimlerinde destek isteyen Önel; “Milas sakinlerine sesleniyorum, vereceğiniz destekle gelin diğer başkan adaylarına 1 Nisan şakası yapalım” diye konuştu.
Elinde mikrofonu ile vatandaşa seslenerek projelerini anlatan Önel şunları söyledi:
“Güzel Milas’ın güzel insanları…
Hepinize en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum ve mübarek cumaların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum
Eski bir atasözü vardır. Tarlada Fiat belediyede kırat… Ben yıllardan bu yana rahmetli Cumhurbaşkanım Sayın Süleyman Demirel’in yarattığı Demirelizm yönetim modelinden çizgisini hiç sapmayan siyasette genel başkanlık dâhil bütün makamlara oturmuş bir kardeşinizim. Çıkmış olduğum bu yolda temsil ettiğim Doğru Yol, Demokrat Parti, Anavatan Partisi ve Adalet Partisi çizgisinden hiç sapmadan bugünlere geldim. Milas’ta belediye başkanlığı seçimine katılan adaylara baktığımızda her biri gittiği yere 40 -50 kişi ile gitmekte. Yüzlerce araç, ses düzenli araçlar, bunun yanı sıra fotoğraflarını çekenler ayrı, videolarını çekenler ayrı, broşürlerini dağıtanlar ayrı… Yüzlerce insanla bu belediye başkanlığı koltuğunu almak için mücadele ediyorlar, oysaki tek başıma broşürümü ben dağıtıp posterlerimi ben asıyorum ve belediye başkanlığı koltuğu tek kişilik koltuk olduğu için sülalece değil bir tek ben çalışıyorum bu makam için.
1994-1999 yılları arasında Adalet Partisi ve onun belediye başkanı halamın oğlu Ali Doğan Şerçek zamanında yapılan hizmetleri kısaca anlatmak istiyorum:
1- Pazar yerinde bulunan pehlivanoğlu binası o zamanki adı ile tanzim satış mağazası olarak açtığımız binayı biz yaptık
2- Şimdiki evlendirme binası olan Migros binasını biz yaptık
3- Migros binasının karşısında bulunan Nedime Beler Kız Öğrenci yurtlarını biz yaptık
4- Ataparkta bulunan antik tiyatronun olduğu binayı biz yaptık
5- Labranda Şişeleme Fabrikasını anlaşmamız gereğince Azka şirketine biz yaptırdık
6- Soğuk hava depolama alanını biz yaptık
7- Mezbaha hizmetleri sunulan binayı biz yaptık
8- Atık su arıtma tesislerinin temeli bizim tarafımızdan atıldı
9- Sodra dağında bulunan TOKİ’nin temelleri partimiz tarafından atıldı
10-  Milâs belediyesinin vergi, SSK ve diğer borçları tarafımızca ödenmiş olup Milas’ın tüm içme su boruları değiştirilmiş ve tüm yolları sıcak asfalt yapılmıştır. En son gün seçimden bir gün önce pazar yerinin önü olan menteşe caddesi sıcak asfalt yapılmıştır.
11. Milas Belediyesi CHP’ye devredilirken 1999 yılında 80 milyon TL nakit para ile teslim edilmiştir
25 Ekim 2017 tarihinde yani daha dün kurulmuş olan İYİ Partililerin gittikleri yerlerde Doğru Yol Partisi’nin 1994 ve 1999 yılları arasında yaptığı bu hizmetleri biz yaptık dediklerini duymaktayım. Onlara rahmetli Necmettin Erbakan’ın bir sözü ile cevap vermek isterim. ‘Hadi ordan hadi ordan!’
Bu yaptıklarımız benim adayı olduğum ve yıllarca tek başıma kalmama rağmen mücadeleden vazgeçmediğim Adalet Partisi kırat tarafından yapılmıştır.
Milas belediyesini yöneten CHP’li rahmetli belediye başkanı Erdal Çerçi’ye,  Anavatan Partisi Milas belediye başkanlığını yapan Sayın Ünal Çetin’e ve partimin belediye başkanlığını yapan Sayın Ali Doğan Şerçek’e yapmış oldukları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederken rahmetli Cumhurbaşkanım ve Genel Başkanım Süleyman Demirel’in bir sözü ile nerde kalmıştık diyorum.
1 Nisan sabahı Yüksek Seçim Kurulu, Milas Belediye Başkanı seçildiğimi ilan ettiğinde tüm siyasi partiler yok canım Nisan 1 şakası mı bu diyecekler adam tek başına geldi ve belediyeyi aldı diyecekler. Yanlış! Benim arkamda, yanımda, önümde, sağımda, solumda yürüyen olmasa da yurtsever Milaslı yurttaşlarımızla beraber bir halk devrimi gerçekleştireceğiz ve belediyeyi devralmaya yurttaşlarımızla birlikte gideceğim.
Milas için istiyorsanız temiz bir el işte belediye başkan adayınız Salih Önel diyerek Milas’ın tüm sorunlarını çözmek için hizmete Ali Doğan Şerçek’in bıraktığı yerden devam edeceğim. 31 Mart’ta oylarınızla beni Milâs belediye başkanı seçin Milâs belediyesini hep beraber yönetelim.” dedi.

AdminAdmin