GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2024 16:18

Bodrum’da Bir Kitap Bir İnsanın Konuğu Ömer Ünal Oldu

Bodrum’da Bir Kitap Bir İnsanın Konuğu Ömer Ünal Oldu

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Bir Kitap Bir İnsan" Projesi kapsamında Bodrum’da yazar Ömer ÜNAL ile kitap söyleşisi gerçekleştirildi
Muğla Valiliği himayesinde yürütülen "Bir Kitap Bir İnsan" projesi kapsamında, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen etkinlikte, "Halikarnas Balıkçısı ile Yolculuklar, Büyülü Pusula" kitabının yazarı Ömer ÜNAL ile bir kitap söyleşisi ve imza etkinliği gerçekleştirildi.
Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan KORKMAZ, Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. Müdürü Zeynep GÖZTEPE, Bodrum Deniz Müzesi Müdürü Selen CAMBAZOĞLU, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Sinan CİNGÖZ, okul müdürleri, öğretmenler ve 300'den fazla öğrenci katıldı.
Program, "Bir Kitap Bir İnsan" İlçe Proje Koordinatörü ve etkinliğin sunucusu olan Özel Büro Öğretmeni Zehra ADANUR GÜRBÜZ'ün açılış konuşmasıyla başladı. Daha sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından yazar Ömer ÜNAL'ın özgeçmişi katılımcılara tanıtıldı.
Yazar, öğrencilere kitaplarıyla ilgili keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu öğrencileri, kendi yazdıkları "Arılar" kitabını yazarlarına hediye ettiler.
Etkinlik, Ömer ÜNAL'ın öğrencilerle kitaplarını imzalamasının ardından son buldu. Katılımcılara unutulmaz bir gün yaşatan yazar Ömer ÜNAL'a teşekkür edildi ve projeye katkı sağladığı için minnettarlık ifade edildi.

AdminAdmin