YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 21-03-2024 17:56

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ AYDINLIKEVLER MAHALLESİ’NDE PROJELERİNİ ANLATTI

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ AYDINLIKEVLER MAHALLESİ’NDE PROJELERİNİ ANLATTI


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz mahalle buluşmalarına Aydınlıkevler Mahallesi ile devam etti. CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ile birlikte alana gelen ve toplantı alanını dolduran vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Adayı Topuz, Aydınlıkevler ve Milas’ın geneli için planladığı projeleri vatandaşlara anlattı.
Toplantı alanındaki oluşan yoğun kalabalıktan oldukça memnun olduğunu belirten Başkan Adayı Topuz; “Soğuk havaya rağmen alanı doldurarak bizlere destek olan tüm mahalle sakinlerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
‘Bizlere destek olduğunuz yürekten teşekkür ediyorum’...
Aydınlıkevler Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda ilk konuşmayı CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya gerçekleştirdi. Başkan Çetinkaya; “Yerel seçimler yaklaştı artık son dönemeçteyiz ve çalışmalarımızı, yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı vatandaşlarımıza anlatmaya devam ediyoruz. Bugün de Aydınlıkevler Mahallesi’nde ikamet eden değerli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bugün burada alanı doldurup bizlere destek olduğunuz için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. İşimiz gücümüz Milas, işimiz gücümüz Muğla. Belediyecilik bizim işimiz. Sizlerden Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Aras ve Milas Belediye Başkan Adayımız Fevzi Topuz’a destek istiyorum” dedi.
Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını bir bir tespit ettik...
İlçe Başkanı Çetinkaya’nın konuşmasını tamamlamasının ardından sahneye Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz davet edildi. Başkan Adayı Topuz; “Soğuk havaya rağmen bu coşkulu kalabalığı ve sıcak karşılamayı oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum. Bir yerel seçim süreci yaşıyoruz. Aşağı yukarı 4 aydan bu yana Milas’ımızın en ücra köşelerine kadar dolaştık vatandaşlarımıza çalışmalarımızı anlattık. Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını bir bir tespit ettik. İnsanoğlu yaşadığı süre içerisinde ihtiyaç bitmez. Geçmişte Aydınlıkevler Mahallemizin bir çok sorununu biz çözdük. Bundan sonra da eksiklikleri planlamalar yaparak çözüme kavuşturacağız. Bizim işimiz belediyecilik. Biz hayali projeler değil gerçek projeler üretiyor ve bu projeleri hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.
Mahalle için planlanan projeler anlatıldı...
31 Mart’tan sonra hazırladığımız projelerle birlikte Milas’ımız için çalışma şevkinin en üst seviyeye çıktığı noktada hizmet etmeye hazırız diyen  Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Aydınlıkevler Mahallesi’nde planladığı projeleri anlattı. Başkan Adayı Topuz; “Akkent ve civarında yaşayan vatandaşlarımıza bir mesire alanı yapma konusunda söz veriyoruz. Bayraktepe alanına mesire alanı ve park olarak yapmak üzere göreve hazırız. Vatandaşlarımızın burada taziye evi talebi var. Böyle bir alanın yapımıyla ilgili mahalle vatandaşlarımıza söz veriyoruz. Aydınlıkevler ve Güneş Mahallemizin ortak bir noktada bir düğün salonu yapımı için çalışma ve projelerimizi hazırladığımı ifade ediyorum. Pazar yerimizin yeniden düzenlenmesi konusunda söz veriyorum. Ayrıca  Halk ekmek ve halk market projelerini hayata geçireceğiz” dedi.
‘Az laf edip çok iş yaparız’...
Milas için hazırlanan büyük projeleri olduğunu belirten Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz 2024-2029 arasında yapımı planlanan Fuar Alanı, Gıda Pasajı, Otopark ve Pazaryeri, Yöresel Ürün Pazarı- Turist Karşılama Merkezi, Tarih ve Deneyim Müzesi, Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Çocuk Bilim Merkezi, Soğuk Hava Deposu ve Sebze Hali, Şehir Kulübü, Huzur Evi ve Yaşam Köyü, Spor Kompleksi, Mesire Alanı, Bafa Zeytinyağı Satış Merkezi, Keramos Sosyal Tesisleri, Güllük Semt Pazarı, Beçin Semt Pazarı, proje çalışmalarını kurulan dev ekran aracılığıyla vatandaşlara izletti. Projeler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.
Proje tanıtımının ardından konuşan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “Bizim hayali projelerimiz yok. Az laf edip çok iş yaparız. Bu çalışmaları yapabilmemiz için 31 Mart’ta sizlerden güven ve yetki istiyoruz” dedi. 
Proje tanıtımının ardından Belediye Meclis Üyesi Adayları sahneye çağrılarak vatandaşlara tanıtıldı. Coşkuyla gerçekleşen mahalle buluşması Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Aydınlıkevler Mahalle Muhtarlığı adaylarını  sahneye davet etmesi ve ardından gerçekleşen fotoğraf çekimiyle son buldu.

AdminAdmin