MENTEŞE
Giriş Tarihi : 18-09-2023 16:13

Menteşe’nin Gözde Parkı Çöpler İçinde!

Menteşe’nin Gözde Parkı Çöpler İçinde!

Menteşe’nin Gözde Parkı Çöpler İçinde!

Muğla Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akbulut, sosyal medya hesabından Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'nin Akyol mevkiinde bulunan Akyol Parkı ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

 

 

Akbulut'un paylaşımında, Akyol Parkı'nda çocukluk hatıralarının olduğu ve şehrin gözde muhitlerinden biri olduğunu belirterek parkta sürekli çöp ve atık sorunlarıyla karşılaştığını belirtti.

 

 

Akbulut paylaşımda şu ifadelere yer verdi, ‘’Burası Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'nin Akyol mevkiinde bulunan Akyol Parkı. Çocukluğumun en güzel hatıralarındandır Akyol. Şehrimizin gözde muhitlerindendir. Akyol Parkı da o muhitin simgesidir. Görüntülerden de anlaşılacağı gibi Akyol Parkı ve etrafında ortalığı pislik götürüyor. Hergün ihtiyacı için dışarı çıkarılan evcil hayvanların parka bıraktığı ve sahipleri tarafından alınmayan dışkılar da cabası. Çöp kutusu yetersizliğinden çöpler geri dönüşüm kutularına atılmış. Çevre esnafı isyan etmiş durumda. Esnaf, belediyenin görevini üstlenerek, temizliği kendi imkanlarıyla yaptıklarını dile getiriyorlar. Akyol Parkı ve çevresi adeta kaderine terk edilmiş ve pislikten geçilmiyor. Şehircilik ve hizmet işte tam da bu aşamada önem arz ediyor. Tabi böyle bir derdi olan varsa. Bu iş için esnaf ya da vatandaş ilgili kurumun arkasından koşacaksa, ne o kuruma, ne de o kuruma bir baş seçmeye sanırım hiç gerek yok. Bu görüntüler bu kente hiç yakışmıyor. Detaylar da var onu da köşe yazımızda dile getiririz.’’

 

 

 

AdminAdmin