SPOR
Giriş Tarihi : 15-08-2023 15:04

Bodrumlular, Çağdaş Bodrum Spor İçin Ayaklandı

Bodrumlular, Çağdaş Bodrum Spor İçin Ayaklandı

Bodrumlular, Çağdaş Bodrum Spor İçin Ayaklandı

Basketbol Süper Ligi’nin eni" class="taglink" title="yeni Haberleri">yeni ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, yeni sezonda hem Türkiye’nin en büyüklerini Bodrum’da ağırlamak hem de Avrupa hedeflerine seyircisi önünde yürümek istiyor.

 


Bu çerçevede, Bodrum ekibinin taraftarları sosyal medya üzerinden ‘Bodrum’un takımı evinde kalmalı’ çağrısı yaptı.

 


Kulüp iç saha maçlarını oynadığı 1250 koltuk kapasitesine sahip Bodrum Spor Salonu’nun kapasite artırımı için çalışmalara başlarken, konuyla ilgili Basketbol Federasyonu ile görüştüklerini belirten Çağdaş Bodrum Spor Başkanı Dağlarca Çağlar, "Basketbol Federasyonumuzun bize anlayış göstermesini bekliyoruz. İç saha maçlarını Muğla Menteşe’deki salonda oynamak durumunda kalacağız. Oysa biz Bodrum takımıyız ve Bodrum’da oynamak istiyoruz. Süper Lig takımları da bizi bu konuda destekliyor. Talebimize olumlu yanıt bekliyoruz" dedi.

 


Sosyal medya üzerinden ‘ Bodrum’un takımı evinde kalmalı’ çağrısı yapılırken, binlerce turuncu-lacivert sevdalısı taraftar iç saha maçlarının Bodrum’da oynanmasını isteyerek paylaşım yaptı. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklaması yapması bekleniyor.

 

 

 

 

 

AdminAdmin