SİYASET
Giriş Tarihi : 09-02-2024 14:52

Kadem Mete; ‘’Muğlamızı Artık Aydınlık Günler Bekliyor’’

Kadem Mete; ‘’Muğlamızı Artık Aydınlık Günler Bekliyor’’


AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirdi. 
AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Özel'in Manisa'da yaptığı konuşmasında Bodrum Belediye Başkan adayını yanlış tanıttığını belirtti. Özel'in adayı Hakan olarak değil Tamer olarak tanıttığını ve soyadını da yanlış bildiğini ifade etti. Adayın soyadının Mandalinacı değil Mandalinci olduğunu vurgulayan Mete, ayrıca adayın 5 yıldır Başkan vekilliği değil Belediye Meclis üyeliği yaptığını belirtti.
Muğla Milletvekili Kadem Mete'nin TBMM konuşmasında,
‘’CHP Genel Başkanı Sayın Özgür ÖZEL’in cumartesi günü Manisa’da yaptığı konuşmasında Bodrum Beledediye Başkan adayını bakın nasıl tanıtmış.
Bodrum Belediye Başkan adaylarının ismi Hakan değil TAMER, soyadı Mandalinacı değil MANDALİNCİ’dir. 5 yıldır Başkan vekilliği değil Belediye Meclis üyeliği yapmaktadır. Dünyada Türkiye’yi tanıtan adayları Amerika’da sadece  3,5 ay dil eğitimi almış hepsi o kadar. Yabancı dil bilmek Bodrumlu için bir ayrıcalık da değildir, kediler bile yabancı dile alışıktır Bodrum’da.
Adayınız  mandalinacı de olsa limoncu da olsa çöp ,çamur, çukur ve susuzluk ile boğuşan Bodrum ve Muğlamızı artık Aydınlık günler bekliyor.’’ ifadelerini kullandı.

AdminAdmin