BODRUM
Giriş Tarihi : 19-12-2023 18:09

BODRUM’DA AİLE KONFERANSINA BÜYÜK İLGİ

BODRUM’DA AİLE KONFERANSINA BÜYÜK İLGİ


Muğla İl Müftülüğü Bodrum İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen aile konferansı büyük ilgi gördü.

Bodrum Deniz Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen konferans Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış, Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, Milas Müftüsü Yusuf Yaşar, İl ve İlçe Vaizleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.    

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kızılağaç Eski Camii İmam Hatibi İskender Koç tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı’nın selamlama konuşmasıyla devam etti.  

İslam dünyasının kanayan yarası Kudüs’ün anıldığı, Bodrum Müftülüğü faaliyetlerinin gösteriminin gerçekleştiği konferansta Diyanet İşleri Başkanlık Vaizi Sevda Demirbağ Bayrak tarafından “ Aileyi Ayakta Tutan Değerler” konulu seminer gerçekleşti.

Bir dizi irşat programı için Muğla’ya geldiğini belirten Baş Vaiz Bayrak, Muğla’nın gönlünde ayrı bir taht kurduğunu belirtti.

Bayrak, “Gittiğim her yerde beni dinleyenlere şu soruyu soruyorum: ‘Son bir hafta içerisinde eşine güzel söz söyleyen, iltifat edenler el kaldırsın?’ Bu sorum karşısında bugüne kadar en çok el kalkan il Muğla oldu” ifadelerini kullandı.

Program Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı’nın teşekkür konuşması ile son buldu.

AdminAdmin