MİLAS
Giriş Tarihi : 21-02-2024 13:31

Gençlik Toplantıları Selimiye'de Devam Etti

Milas mahallelerinde yaşayan gençlerin talep ve önerilerini dinlemek ve bu talepler doğrultusunda projeler üretilmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Seçim Gençlik Komitesi faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

Gençlik Toplantıları Selimiye'de Devam Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Selimiye Belde Binası’nda, gençlerin yanı sıra Selimiyeli vatandaşların da ilgi gösterdiği toplantı yoğun katılımla gerçekleşti. Toplantıda talep ve önerilerini Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’a iletilmek üzere komite üyeleri ile paylaşan Selimiyeli gençler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’a başarılar dilediler.

CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un selam ve sevgilerini ileterek sözlerine başlayan bir komite üyesi ise mahallelerimizdeki gençlerle buluşarak talep ve önerilerini dinlemek ve bu doğrultuda gençlere yönelik projeler üretilmesi amacıyla gençlik toplantılarını gerçekleştiriyoruz. Ören Mahallemizden sonraki durağımız Selimiye oldu. Gençlerimizin sosyal aktivitelere daha fazla katılabileceği ve daha yaşanabilir bir kent yaratmak için gençlerin bizlere söylediği talepleri Belediye Başkan Adayımız Fevzi Topuz’a iletiyoruz. Toplantımıza yoğun katılım göstererek bizleri mutlu eden Selimiyeli gençlere teşekkür ediyoruz. Gençlik buluşmalarımız ileriki günlerde hız kesmeden devam edecek” dedi.

Toplantı Selimiye meydanında günün anısına çekilen toplu fotoğrafla son buldu.

AdminAdmin