SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 27-08-2023 02:18

RAFET EL ROMAN SEVGİSİ SEKİ ÇAYIRINA SIĞMADI

RAFET EL ROMAN SEVGİSİ SEKİ ÇAYIRINA SIĞMADI

RAFET EL ROMAN SEVGİSİ SEKİ ÇAYIRINA SIĞMADI

SEYDİKEMERLİLER, RAFET EL ROMAN’IN ŞARKILARIYLA COŞTU

Seydikemer'in Seki Mahallesinde 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Rafet El Roman sevilen şarkılarını seslendirdi. Seydikemerlilerin Rafet El Roman sevgisi Seki Çayırına sığmadı, alan binlerce vatandaş tarafından doldu taştı.

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konserinin ikinci gününde yöresel sanatçı Yağmur Taş ve ünlü sanatçı Rafet El Roman sahne aldı.

Konsere; AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Konser öncesi vatandaşlar Seki Çayırını doldurdu. Program kapsamında ilk olarak yöresel sanatçı Yağmur Taş sahne aldı. Daha sonra ünlü sanatçı Rafet El Roman sahne aldı. Konser alanına gelen binlerce vatandaşların alkışları eşliğinde sahneye çıkan sevilen sanatçı bir birinden güzel şarkılarını seslendirdi. Seydikemerlilere ve konsere gelen vatandaşlara müzik ziyafeti veren Rafet El Roman, Başkan Akdenizli'ye böyle bir gece düzenlediği için teşekkür etti.

Konser sırasında Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ile Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli, çiçek ve hediye takdimi için sahneye çıktı. Sevilen sanatçıya çiçek ve hediye takdiminde bulunduktan sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Akdenizli; “Seydikemer Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz halk konserlerine hoş geldiniz. Sanatıyla, sesiyle, yüreğiyle bu soğuk Seki gecesini ısıtan, sahnemizi ısıtan sayın Rafet Bey ve ekibi hoş geldiniz. Bildiğiniz üzere bu yıl 30’uncusunu düzenleyeceğimiz Yağlı Pehlivan Güreşlerini 27 Ağustos Pazar günü gerçekleştireceğiz. Kırkpınar ayarında bir güreş organizasyon yaptık, yarında bu coşkulu kalabalığı Seki Er Meydanına bekliyorum” dedi.

Konserde konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; “Sanatçımız Rafet El Roman’ı burada görmek çok güzel. Bu etkinlikleri yapmak kolay değil. Bu nedenle başta Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Seydikemerlilere müjde de veren Muğla Milletvekili Otgöz; “Değerli dostlar, bizi desteklediniz gönderdiniz görevinizi yaptınız bundan sonra da sıra bizde. Seydikemer-Söğüt, Seydikemer-Kalkan yolu ve Karabel Tüneli’ni takip etmeye devam ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda başladığını hep birlikte göreceğiz. Seki Boğalar Barajını da takip ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda onun da müjdesini en kısa sürede vereceğiz. İnşallah bu bölgede sulamaya en kısa zamanda başlayacak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Seydikemer Belediyesi personeli tarafından Rafet El Roman ve Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli’ye doğum günü sürprizi yapıldı. Sahnede birlikte doğum günü pastası kesen ünlü sanatçı ve Başkan Akdenizli, Seydikemer Belediyesi personeline teşekkür etti.

Konser gecesi konuşmaların ve doğum günü sürprizinin ardından devam etti. 

AdminAdmin