GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-12-2023 15:53

ENGELSİZ YAŞAM BAKIM MERKEZİ BİREYLERİ GÜNLERİNİ KUTLADI

ENGELSİZ YAŞAM BAKIM MERKEZİ BİREYLERİ GÜNLERİNİ KUTLADI

 

Dünya Engelliler günü nedeniyle Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bireyleri günlerini doyasıya kutladı.
Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde bakım ve koruma altında bulunan 79 engelli birey aileleri ve diğer kuruluşlardan gelen misafir ve personel aileleri ile birlikte gönüllerince güzel bir gün geçirdi.
ethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bireyleri Dünya engelliler günü nedeniyle hazırlanan programda, doyasıya eğlendi. Kurumdaki 79 engelli bireyin yanı sıra çalışan tüm personel ve bireylerin ailelerinin de katıldığı programda hep birlikte kahvaltı yapılırken, kurum müdürü Fevzi Koyunoğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Programda engelli bireylerin ve personellerin hazırladığı ‘Kabare’ gösterisi ve şiir dinletisi ilgi ile izlenirken, kurum bahçesinden de barbekü gerçekleştirilip, öğle yemeği yenildi. Havanında güneşli ve güzel olması nedeniyle piknik havasında geçen programda; masa tenisi turnuvası, çuval yarışları, yumurta taşıma, sandalye kapma, simit yeme ve penaltı yarışı gibi çeşitli yarışmalarda düzenlendi. Bakım ve koruma altında bulunan bireylerin keyifli bir gün geçirdiği etkinliklere katılan aileler, kurum müdürü Fevzi Koyunoğlu ve diğer yetkililere gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ettiler.

AdminAdmin