YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 25-03-2024 18:52

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’UN MAHALLE BULUŞMALARI COŞKUYLA GERÇEKLEŞİYOR

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’UN MAHALLE BULUŞMALARI COŞKUYLA GERÇEKLEŞİYOR


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz ilçemiz mahallelerinde halkın yoğun katılım gösterdiği ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen mahalle buluşmaları gerçekleştiriyor. 
Kırsal mahalle ziyaretlerinin ardından ilçe merkezindeki çalışmalarına yoğunluk veren ve planlanan  programlar çerçevesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Topuz, Selimiye, Emek ve Burgaz Mahallelerinde ikamet vatandaşlarla buluşarak, göreve gelmesinin ardından mahallede gerçekleşecek olan çalışmalar ve Milas’ın genelinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Emek Mahallesi’nde gerçekleşen mahalle buluşmasına önceki dönem Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin ve Suat Özcan, Burgaz Mahalle buluşmasına ise CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı katılarak,  Başkan Adayı Topuz’a destek oldular.  
Klasikleşen meşale gösterisi ve tezahüratlar eşliğinde alanlara gelen Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, tüm mahallelerde yoğun katılımla karşılanıyor. Tüm vatandaşları selamlamasının ardından konuşma yapacağı kürsüye gelen Başkan Adayı Topuz, Milas için hazırlanan projeleri dev ekranda vatandaşlara izletiyor. Vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan projeler uzun süre alkışlanıyor.
Projeler dev ekranda vatandaşlara izletildi...
“Milas’ızın 132 mahallesine hizmet etmek için yola çıktık” diyen Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, tüm toplantılarda muhtar ve vatandaşların ilettikleri mahallenin eksiklikleri kapsamında çalışmalar yapacağını belirterek, Milas’ın geneli için hazırlanan Fuar Alanı, Gıda Pasajı, Otopark ve Pazaryeri, Yöresel Ürün Pazarı- Turist Karşılama Merkezi, Tarih ve Deneyim Müzesi, Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Çocuk Bilim Merkezi, Soğuk Hava Deposu ve Sebze Hali, Şehir Kulübü, Katlı Otopark, Huzur Evi ve Yaşam Köyü, Spor Kompleksi, Mesire Alanı, Bafa Zeytinyağı Satış Merkezi, Keramos Sosyal Tesisleri, Güllük Semt Pazarı, Beçin Semt Pazarı proje çalışmalarını kurulan dev ekran aracılığıyla vatandaşlara izletti. 
Sizlerden görev ve yetki istiyoruz...
Konuşmalarında geçmişte yaptığı hizmetler ve göreve gelmesinin ardından gerçekleştireceği projeleri ayrıntısıyla aktaran Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz;  “Sağlıklı bir kent yaratmak için, yaşanabilir bir kent yaratmak için, güvenli bir kent yaratmak için, çağdaş bir kent yaratmak için, kısacası gücümüzü Milas halkından güvenimizi de yaptığımız işten almak üzere sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Kültürüne, doğasına sahip çıkan bir belediyecik anlayışını hayata geçirmek için, yeşiline doğasına sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı için, gençlerimizi teknolojiyle buluşturan bir belediyecilik anlayışı için sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Hizmetlerin yürütülmesinde insanı esas alan, insana dokunan projeleri sizler için yapmaya kararlı olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. 
 

AdminAdmin